Това са само една част от правилата, които трябва да

...
Това са само една част от правилата, които трябва да
Коментари Харесай

Спри кафето и алкохола, ако не искаш целулит

Това са единствено една част от разпоредбите, които би трябвало да съблюдаваме, в случай че желаеме да се отървем от портокаловата кожа. С времето са се потвърдили като ефикасни. За да има забележими резултати, би трябвало да бъдат съчетани дружно.

Започнете с антицелулитните извършения. За страдание към момента учените не са измислили хапче, което за една вечер да отстрани изцяло целулита от кожата ни. Затова най-хубавото лекарство са упражненията и тренировките. Физическата интензивност може единствено да ни помогне – както в битката с портокаловата кожа, по този начин и за цялостното ни здраве и самочувствие.

Физическото натоварване при съществуване на портокалова кожа е повече от наложително, защото съединителната тъкан на тялото е изгубила своята разтегливост и е повредена. Чрез тренировките подкрепяме стягането, заздравяването и обновяването на съединителната тъкан.

Добре е да се комбинира както кардиоупражнения като аеробика, тичане, скачане на въже, каране на колело, по този начин и силови извършения с тежести, които работят за построяването на нова здрава и стегната мускулатура.

Разгледайте галерията горе и вижте другите значими стъпки в битката с целулита.

5. Антицелулитен масаж

Масажът е добър асистент в битката с целулита. Този тип масаж е много по-различен от останалите релаксиращи, защото кожата се масажира по избран метод. Самите масажиращи придвижвания са по-изразени и силови. Целта е стимулиране на притока на кръв и О2 към тъканите. Масажът форсира циркулацията на лимфата. Също по този начин спомага за разбиването на областите с наличие на целулит, като също така обезпечава и неговата предварителна защита.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР