Това са резултатите с най-лошото качество в Google, които съм

...
Това са резултатите с най-лошото качество в Google, които съм
Коментари Харесай

Плявата, генерирана от AI, унищожава резултатите от търсения в Google

" Това са резултатите с най-лошото качество в Гугъл, които съм виждала през 14-годишната си кариера ", споделя изтъкнатият SEO специалист Лили Рей
Търсенето в Гугъл е станало по-трудно, поради генерирани от AI " отпадъчни " данни. Спам, безсмислени SEO публикации и вести със подозрителен източник все по-често се дават, като отговор на търсенията.

" Това са резултатите с най-лошото качество в Гугъл, които съм виждала през 14-годишната си кариера ", сподели изтъкнатият SEO специалист Лили Рей пред Fortune.

Вместо да филтрира измамите, Гугъл наподобява се поддава на натиска и вместо това ги промотира.

" В момента има възприятието, че измамниците печелят ", добави Рей.

Изследователите неотдавна потвърдиха тези съмнения, като откриха, че Гугъл поредно класира високо рекламен спам. В едногодишно изследване, за което първо беше обявено от 404 Media, екип от немски откриватели изследва резултатите от търсенето за хиляди термина за обзор на артикули и откри някои шокиращи резултати.

Екипът откри " всички търсачки стават жертва на широкомащабни спам акции за партньорски връзки. "

С други думи, " търсачките наподобява губят играта на котка и мишка, в интерес на SEO спама ", заключава екипът в своята публикация.

И както можете да очаквате на този стадий, генеративният AI евентуално играе централна роля в разпространяването на това нискокачествено наличие.

" Границата сред доброкачественото наличие и спама става все по-размита - обстановка, която сигурно ще се утежни вследствие на генеративния AI ", пишат откривателите.

Има доста доказателства в поддръжка на теорията, че генеративният AI постепенно унищожава интернет.

С демократизирането на основани на AI принадлежности като ChatGPT, фермите за наличие изпомпват големи количества напълно нередактирано наличие.

Това не предвещава нищо положително, като се има поради слабата връзка на AI с действителността и неспособността му да прави разлика сред истина и неистина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР