Toва са дните през август с изключително мощна енергия, която

...
Toва са дните през август с изключително мощна енергия, която
Коментари Харесай

Дните през август, в които ще имате късмет във всичко

Toва са дните през август с извънредно мощна сила, която ще ви донесе шанс във всяко отношение.

8 август

Осми август (08.08) е огледална дата за този месец. Експертите по нумерология показват, че това ще бъде един от най-хубавите дни през август и през цялата година във връзка с извършването на покупки.

Ако имате проекти да закупите нещо скъпо, не отлагайте покупката за по-късно. Не се бавете и с разрешаването на финансови и служебни въпроси. Успех чака и тези, които започват нов бизнес или са разкрили нов източник на доходи. 
Определено под въздействието на осмицата всички събития ще бъдат на наша страна.

11 август - Меркурий в Дева

Това е доста удобен ден, защото Меркурий оказва извънредно удобно въздействие, когато е в знака Дева. През идващите няколко дни ще бъде по-лесно да постигнете задачите си.
 12 късметчета с кафето ти за през днешния ден, 07 АВГУСТ 12 късметчета с кафето ти за през днешния ден, 07 АВГУСТ
Изберете обичаното си число от 1 до 12 и вижте шанса, който ще ви донесе. 1. Дълбокият смисъл е в неизказаните думи. 2. Ако се усмих...

На 8 август е наложително да почистите къщата си и да се погрижите за здравето си. Не отлагайте нормалните си отговорности.

11 август

На 11 август можете да свършите два или даже три пъти повече работа от нормално. 

12 август - метеорен поток от персеиди

Един от най-мощните метеорни потоци за годината е на 12 и 13 август. 
Тъй като 13.08 се пада в петък, удобен е само 12. На този ден си коства да се фокусирате върху желанията си, свързани с любовната сфера. Периодът е подобаващ за разкриване на сродна душа, другарство с противоположния пол, превозване на време със фамилията и околните. Не забравяйте да гледате през прозореца след залез слънце.
 Безспорно това е зодията с максимален шанс Безспорно това е зодията с максимален шанс
Всеки желае да има доза шанс в живота си и за никого това не е загадка. Да, няма нищо неприятно и да сте родени под щастлива звезда. До извес...

16 август - Венера минава във Везни

Венера във Везни вещае огромен триумф за всички, изключително в деня на самия преход - 16 август. Втората половина на август ще стартира с доста удобна нотка. Това ще бъде време на ярки страсти, обич и позитивни събития.

На 16 можете да отидете на дълго пътешестване, да споделяте с другите, да се срещате с хора, да признаете любовта си, да издигнете връзките на ново равнище. Това ще бъде най-светлият понеделник за последните няколко месеца.

17 август - Луна в перигей

На 17 август Луната ще бъде на доста малко разстояние от Земята - към 369 000 километра. Това значи, че нейната мощ ще е най-голяма. Като се има поради, че Луната е растяща в този интервал, даже в знака на Стрелец, денят ще е подобаващ за всякаква дейна работа, екскурзии и връзка. Луната ще ни помогне да си сложим верните цели и да осъзнаем грешките си, позволени в предишното.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР