Това са 3 от най-жестоките женски зодии. Не очаквайте милост

...
Това са 3 от най-жестоките женски зодии. Не очаквайте милост
Коментари Харесай

3 от най-жестоките женски зодии. Не чакайте пощада

Това са 3 от най-жестоките женски зодии. Не очаквайте благосклонност от тях, няма смисъл.

3 място – Овен

По принцип в общуването дамите Овен са доста радостни и приятни хора. Така че на пръв взор в никакъв случай няма да кажете, че те са същински тирани.

Те демонстрират същинското си лице, в случай че внезапно стартират да пораждат компликации. И несъмнено нямате никакъв шанс, в случай че вие сте повода за тези компликации. Така че бягайте!

В основата си дамите от тази зодия обичат да поемат мъжките функционалности. Това се отнася както за работата, по този начин и за ежедневните каузи. Ето за какво дамите Овен имат толкоз корав темперамент. Тези дами в никакъв случай не се предават, тъй като постоянно са 100% сигурни в своята справедливост.

Освен това Овните са доста сприхави и упорити хора. Те елементарно ще се включат в спор, единствено с цел да потвърдят своето. Не се изненадвайте, в случай че жена от този знак ненадейно стартира да хвърля чинии или да замеря с други предмети ядосалия я. Такава е нейната природа.

2 място – Рак

Кой би си помислил, че симпатичните Раци също могат да пият кръв и да трошат нервите на другите. Да, това са доста радостни и безгрижни персони. Но…

Раците също са доста сприхави. Децата на луната помнят обидата за доста дълго време и несъмнено ще запомнят всичко, което нарушителите са им предизвикали. И няма да е учудващо, в случай че стартират да вършат дребни мръсни номера.

1 място – Скорпион

Това са доста привлекателни дами и в това време доста рискови. Скорпионът знае доста добре знае в кои точки би трябвало да удари с жилото си, с цел да аргументи на нарушителя оптималната болежка и страдалчество.

Освен това тези дами са доста отмъстителни. Те могат да кроят проект за възмездие в продължение на десетилетия и по-късно да нанесат пагубен удар. А в всекидневието дамата Скорпион е най-милият човек, благонадежден сътрудник и правилен другар. Такава дама ще направи всичко за щастието на околните си.

Но не дай си Боже да я обидиш или да йз астанеш на пътя. Възмездието за стореното ще е ужасно!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР