Това решение е позор на ЦИК. То е взето с

...
Това решение е позор на ЦИК. То е взето с
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Позор е решението на ЦИК за протоколите, удар срещу демокрацията

" Това решение е срам на ЦИК. То е взето с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Същата хартиена коалиция сега обезсмисли машините и инспекцията на гласуването с машини, продължи някогашният депутат.

От Политическа партия и Демократична България събират доброволци за всяка секция, " с цел да противостоим на операциите, които ни се готвят ", изясни Мирчев.

" Имаме разлики с Политическа партия, само че те са на основа на визии във връзка с съответни политики. Политическа партия имат доста по-силна обществена част. Ние сме много прецизни във връзка с осъществяване на бюджета, във връзка с десни ограничения ", призна той по отношение на новото обединяване сред двете партии.

Той разгласи, че листите на новото обединяване ще бъдат оповестени на 25 февруари.

" Нашата цел е да спечелим първото място, не просто с цел да си го закичим на ревера, а с цел да опитаме да създадем всичко допустимо да получим първи мандат и с него да образуваме реформаторско държавно управление ", акцентира още Мирчев. И добави:

В коалиция " Трактора " Мирчев включва " ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, с общителното подпомагане на " Български напредък " и " Възраждане ".

Изпуснахме извънредно значим късмет България да стане част от еврозоната след няколко месеца, акцентира той. Според него при предпочитание законопроектите са щели да бъдат признати. Народно събрание сподели, че няма предпочитание да одобри условията на Европейска комисия, изрече мнението си той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР