Това разкри тези дни мъжа на Калина Китин Муньос пред

...
Това разкри тези дни мъжа на Калина Китин Муньос пред
Коментари Харесай

След Цели 16 Години Спекулации Китин Муньос Най-Накрая Разкри Истината За Носа На Княгиня Калина

Това разкри тези дни мъжа на Калина Китин Муньос пред испанското сп. „ Ола ”. Някога миловидната дама със синя кръв последователно се преобрази с куп интервенции, на които се подложи.

За първи път Калина се появи с опериран нос на сватбата си с мореплавателя Антонио Муньос Валкарсел, по-известен като Китин, през 2002 година в резиденция „ Царска Бистрица ”. Издокарана в българска национална носия, царската дъщеря за първи път озадачи с несполучливата си ринопластика.

Оттогава Калина наподобява все по-измъчена и болнава, а испанските издания безусловно се подиграват на царската дъщеря. Съпругата на пътешественика Китин Муньос се трансформира в лесна цел на локалните таблоиди, които след всяка нейна обществена поява гадаят дали изчезващият й нос се дължи на намесата на долнокачествен хирург или на корист със неразрешени вещества.

Тъй като кокаинът се смърка през ноздрите, честата му приложимост може да унищожи носната бариера и необратимо да я повреди. Самата Калина заобикаля да се появява на обществени места точно поради втренчените погледи, които понася. Принцесата избира да стои надалеч от прожекторите, макар че испанските папараци постоянно я преследват по петите.

Заради многочислените неистини за пластичните интервенции, на които Калина се е подлагала, нейният брачен партньор Китин реши да наруши дългогодишното безмълвие и да постави завършек на зловредните мнения. Мъжът на българската принцеса за първи път разкри същинската причина за проблемите на Калина с носа й.

„ Касае се за медицински проблем. Когато е била в колежа на 8 години, тя си е счупила два зъба. През 1999 година, до момента в който учи изкуство в Лондон, Калина отишла при ортодонт, който да облече проблематичните резци. За неприятен шанс обаче зъболекарят е пробил прекалено много основата на челюстната кост и я е увредил необратимо ”, споделя Муньос.

Лекарската неточност предизвикала съществени проблеми, остро инфектиране и вирусна зараза, което довело до нова намеса. През 2000 година, по време на експедиция на пътешественика, на която Калина го придружавала, инфекцията се възобновила. Един от моряците я посъветвал всекидневно да прави гаргара и да се жабури с морска вода, смесена със сладка. Болките в носа на Калина обаче траяли, а лодката им била в намерено море.

„ Наложи се да одобри антибиотик и болкоуспокояващи. Нямаше опция за помощ или да отиде в болница. Условията в морето предизвикаха грубо обостряне на инфекцията,състоянието й доста се утежни, като възпалението засегна и част от окото й. Трябваше бързо да се върнем на сушата и ние го направихме.

По неотложност тя бе оперирана, като приоритет бе премахването на инфекцията, което аргументи увреждания от изящен темперамент, които в този миг нямаха никакво значение. Най-важното нещо бе да се спасят окото и носа й. Това е истината за казуса и положението на носа на княгиня Калина. Внасям това конкретизиране с отвращение, тъй като ми е болно и обидно толкоз години да чета безобразни неистини и грозни думи по адрес на брачната половинка си ”, разкри пътешественикът.

Двамата с царската дъщеря лимитирали обществените си изяви единствено до събития, свързани с проучванията, които вършат. Китин и Калина мълчали дълги години, защото считали, че деформирания й нос бил „ персонален въпрос ” и се заканват от тук нататък да съдят всеки, дръзнал да спекулира с повода за смущаващата й визия. „ Може би нашата неточност е, че не съобщихме това по-рано, защото става дума за строго персонален въпрос. Но пък допуснахме да виждаме по какъв начин се омаловажава и фриволизира един толкоз сериозен здравословен проблем ”. Днес здравословното положение на Калина е отлично. Тя тренира най-малко пет пъти седмично, храни се пълноценно и е цялостна с сила – „ нещо, което се отразява освен на положителния й мускулен тонус, само че и на красивото й лице ”, написа Уикенд.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР