Това просто гадание със сандъци ще ви разкрие какво ви

...
Това просто гадание със сандъци ще ви разкрие какво ви
Коментари Харесай

Гадание със сандъци: узнайте какъв подарък ви е приготвила съдбата

Това просто врачуване със сандъци ще ви разкрие какво ви следва и какъв подарък от ориста ще получите в близко бъдеще.

Разгледайте изображението по-долу и изберете сандъка, който ви е харесал най-вече, или този, който първо е хванал погледа ви.

1. Този сандък казва, че доста скоро мислите ви ще се трансформират. Ще би трябвало да вземете важни житейски решения, след които в живота ви ще стартират световни промени. Не се страхувайте от всичко ново, по-добре е да се движите, в сравнение с да стоите неподвижно. Не забравяйте, че “водата не тече под легнал камък ”. Като подарък от ориста, очаквайте парични приходи от необикновени източници.

2. Ако сте избрали сандък номер две, тогава знайте, че е настъпил моментът за осъществяване на вашите очаквания. Вашият бизнес и инициативи ще бъдат съпроводени от триумф. Не пропускайте нито една от опциите, да, ще би трябвало да работите интензивно, за да сбъднете фантазиите си. Но каквото и да предприемете, всичко ще се получи. Като подарък от ориста, очаквайте покачване в кариерата.

3. Сандъкът под номер три споделя, че скоро ще изпитате приток на сантиментални усеща, ще се срещнете с заслужен фаворит, този, за който сте мечтали. Тази среща ще бъде необичайна и ще се случи изцяло друго от това, което сте очаквали. Подарък от ориста ще бъде осъществяването на желанието ви.

4. Изборът на този сандък приказва, че в този момент ви липсват триумф и финансово обилие. Струва ви се, че проблемите се натрупват, а вие не разбирате какво се случва. Но не забравяйте, „ най-мрачното време идва преди разсъмване “. Изхвърлете ненужните, измислени проблеми и всичко ще ви се проясни. След няколко месеца паричният поток ще ви залее.

5. Сандъкът под номер пет демонстрира, че идва вашето време. Ще станете любим на шанса, дори ако в никакъв случай не сте били. Всичко замислено ще бъде изпълнено. Очаквайте страхотни предложения. Много скоро ще имате непредвидена опция да подобрите финансовото си положение. Изпълнението на вашето предпочитание ще стане с участието на различен човек. Като подарък от ориста е допустима победа.

6. Изборът на този сандък предвещава среща с човек, която ще докара до преосмисляне на житейските ви цели. Погледнете по-отблизо вашето обграждане, не на всички трябва да разказвате фантазиите си. Успехът е на ваша страна, само че макар това бъдете деликатни в начинанията си. Скоро ще получите непредвидени вести. Подаръкът от ориста може да бъде покана за пътешестване.

7. Дори да сте на върха, би трябвало да внимавате. Не забравяйте за вашите близки и другари, обръщайте им повече внимание. След шест месеца ще стартират огромни промени в живота ви, само че даже и да не са доста приятни, елементарно можете да се справите с тях. Подаръкът на ориста ще бъде среща с човек, който след това ще стане много значим за вас.

8. Очакват ви нови начала, нови пътеки, нови хора. Ще се отворят нови източници на приходи. Ще намерите изненади, позитивни и приятни. Това, което преди сте правили с трудност, в този момент ще получавате от единствено себе си. В живота ви идва ярък стадий, изживейте момента. Подаръкът на ориста ще бъде осъществяването на дългогодишно желание, за което може би към този момент сте не запомнили.

Вижте още: Тест: Разберете на кой стадий от живота се намирате

9. Скоро ще станете стопанин на обстановката. Най-накрая ще осъзнаете житейските си цели и ще започнете със забележителна решителност да ги постигате. Вашата увереност се отразява и в работата ви. Скоро ще би трябвало да извършите избор, да се вслушате в съветите на околните си, само че се доверете повече на интуицията си. Изборът, изработен от нас самите, постоянно се оказва сполучлив. Може да получите непредвиден, доста ценен подарък.

Споделете с приятелите си това просто врачуване със сандъци!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР