„Това правителство дойде с идеята за промяна – нещо, което

...
„Това правителство дойде с идеята за промяна – нещо, което
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Всички си подмятат Бойко Рашков като горещ картоф.

„ Това държавно управление пристигна с концепцията за смяна – нещо, което ние поддържаме постоянно. Оказа се, че смяната не им е по силите, а смяната е нещо, което е мъчно, тъкмо както правосъдната промяна е нещо, което се приказва от избрани обединения сред 5 и повече години, само че до правенето й не се стига по никакъв мотив, просто тъй като е мъчно. И в случай че мога да си разреша един откъс – „ а не могат да понесат политическата тежест “, сподели още той пред " Фокус ".

Бойко Рашков беше относително сполучлив министър на вътрешните работи до задържането на Борисов, добави юристът.

„ Начинът, по който беше направено задържането, в действителност демонстрира, че в Министерство на вътрешните работи не се случва това, което би трябвало да се случва. Показа го и на нас, страничните наблюдаващи. Ние подкрепяхме, аз също в това число в самото начало, и като длъжностен министър на вътрешните работи, и в следствие,,но за жалост се оказа, че битката за Министерство на вътрешните работи, т.е. за работещата полиция, същински работеща, е не по-малко сложна от концепцията за правосъдна промяна. Очевидно това не е по силите на Бойко Рашков “, разяснява още Николай Хаджигенов.

„ Едните се чудят по какъв начин да се отърват от него, другите се чудят къде да го наместят, третите изпитват смут пред мисълта, че някой може изобщо да гледа неприятно на тях, по-конкретно ГЕРБ и Движение за права и свободи. Хората на Слави Трифонов отхвърлям да ги разясня, доколкото е прекомерно рано и ще изгубим детската публика дефинитивно “, добави още юристът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР