Това пълнолуние е много емоционално. Затова всичко случващо се е

...
Това пълнолуние е много емоционално. Затова всичко случващо се е
Коментари Харесай

Мощно пълнолуние на 07.03 – как да се подготвим и да го използваме за хубави неща

Това пълнолуние е доста прочувствено. Затова всичко протичащо се е значимо да се държи под непоколебим и умен надзор. 

Сега силата е в оптимален напредък. Действието на пълнолунието стартира три дни преди пика и продължава да въздейства три дни по-късно.

У мнозина ще се следи свръх емоционалност и сензитивност. Дръжте страстите под надзор и не атакувайте хората.

Кипящата сила е в положение както да унищожи, по този начин и да построи нещо велико.

Всичко, което се случва в този момент, е с някаква цел.

Всичко, което приемате и това, върху което се фокусирате, ще даде плодове и ще покълне. Затова деликатно следвайте вътрешната и външната си градина. Бъдете способени и доста мъдри градинари.

Ако смятате, че възприятията към този момент изскачат на открито и ви преизпълват от вътрешната страна, намерете метод, по който те могат да бъдат употребявани за ваше богатство.

Никакви кавги, искания, съмнения и кавги не са нужни сега.

В началото на пролетта доста хора залитат и изпадат в заспалост и уязвимост, появява се вяост и уязвимост, даже отвращение и незаинтересованост да се прави каквото и да е. Просто е такова време. Не се бойте.

Отдъхнете си. Свършете някои лесни неща и се пробвайте да не се претоварвате.

Украсете дома си с красиви цветя, пуснете повече пролетен въздух през прозореца, почистете си стаята, обновете пространството със светлина от свещи и приятна музика.

Задължително следете за вътрешното ви неодобрение и недоволството към вас. Не се поддавайте на нито едното. Ако желаете да разберете или изясните нещо, използвайте положителни и справедливи причини. Не изпадайте в нервности и не плашете пролетното въодушевление, не разпръсквайте сила в неверни направления.

Отнасяйте се грижовно към вашите близки. Ако някой се „ отнесе “, просто знайте, че индивидът е повлиян от лунните сили. Не му позволявайте да влезе в негативен поток. Помогнете му с вашата топлота и добрина. Ще ви се върне многократно.

Украсете се с нещо красиво. Не претоварвайте тялото с тежки храни и мощни питиета. Потопете се в такова положение, като че ли сте добра самодива, която знае, че единствено предстоят единствено хубави и прелестни неща и че всичко е и ще бъде наред.

Настройте се на магически интервал и той несъмнено ще ви отвърне с реципрочност!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР