Това обяви Мирослав Иванов от Продължаваме ПромянатаПремиерът Петков не е

...
Това обяви Мирослав Иванов от Продължаваме ПромянатаПремиерът Петков не е
Коментари Харесай

Зам.-председател на НС: Премиерът Петков не е затворил вратата си за превозвачите

Това разгласи Мирослав Иванов от „ Продължаваме Промяната ”
„ Премиерът Петков не е затворил вратата си за превозвачите. Напротив – той ги е поканил на разговор, само че се надявам този път те да изпратят представители, които в действителност желаят да чуят какво има да им каже държавното управление, а не да постановат едностранни условия ”. Така Мирослав Иванов разяснява абсурда сред представители на превозвачите и министър-председателя.

Недоволството на сектора е обвързвано и с по-сериозния надзор, който страната към този момент постанова. Това написа в профила си във Фейсбук транспортният министър Николай Събев. Въпреки оповестената обсада за 18 май, ръководещите няма да позволен спиране на транспортите. И приканиха за самообладание.

„ Търсим газ от няколко разнообразни места. На първо място ще потекат по-големи количества от азерския газ ”. Това разгласи зам.-председателят на Народното събрание от „ Продължаваме Промяната ”.

На въпроса дали цените на горивата у нас ще надскочат 4 лева за литър, Иванов отговори, че не чака такава наклонност.

„ Цените в България са много по-ниски от тези в Европейския съюз. Към днешна дата не се чака нарастване на цените на петрола, най-малко такова фрапантно, каквото се чува от някои анализатори – 20-30%. Такова се чака в случай че се включим в ембаргото на петрола и петролните артикули, които идват от Русия ”, посочи зам.-председателят на Народно събрание и подсети, че в случай че Европейски Съюз не ни разреши изключение, България ще наложи несъгласие на ембаргото.

„ Имаме изключителна обстановка и тя изисква някакво време. Към днешна дата нямаме индикации, че цената на тока ще е по-висока, или че няма да има газ за българските консуматори ”, увери Иванов. Той разяснява и въпроса дали ръководещата коалиция у нас е постоянна.

„ Има непрестанен разговор на равнище съдружни сътрудници. Има разговор и отвън Народното събрание, на най-високо политическо равнище, и в самото Народно събрание ”, безапелационен беше заместник-председателят на институцията. Той добави, че „ за жалост, обединението стана жертва на доста непредвидени условия, които по-ясно демонстрираха разграничителните линии сред четирите обединения ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР