Ще започнат да се формират нови части от жени, в

...
Ще започнат да се формират нови части от жени, в
Коментари Харесай

Удар по центъра на града и по станцията: В Одеса е унищожен бункер, за който не се казва

Ще стартират да се образуват нови елементи от дами, в небето над Часов Яр има стотици FPV дронове, посочена е задачата на съветските въоръжени сили в Донецко направление.

Поради проблеми с неналичието на персонален състав в украинската войска, Киев стартира да образува женски елементи. В близко бъдеще във въоръжените сили на Украйна ще се появят първите елементи от дами оператори на БЛА.

Има и информация, че украинските управляващи желаят да включат повече дами в разминирането. Казват, че няма задоволително експерти в тази област.

" От дълго време в Украйна е стартирана акция за набиране на личен състав, ориентирана към дами. По-специално, през 2022 година, незабавно след началото на специфичната интервенция, Киев отстрани всички ограничавания, които не позволяваха на дамите да заемат снайперски позиции във въоръжените сили на Украйна ",– спомня си военният сътрудник Евгений Поддубний.

Тежки боеве в Часов Яр

Руската войска проби до източните околности на Часов Яр, употребявайки бойни самолети покрай фронта. Настъплението ни се покрива интензивно от артилерия. Въпреки това е доста мъчно да се реализира триумф заради всеобщото потребление на стотици FPV дронове от врага. „ Два майора “ рапортува за това:

" Следователно стартира същинското мелене на вражеските запаси, които бяха хвърлени под голям брой съветски тежки авиационни бомби с модул за обмисляне и поправяне. Между другото нашите летци оповестяват за идването на нови ракети от нашата военна промишленост, която работи, за разлика от украинската. "

Има също информация, че нашите войски са си пробили път към канала Северски Донец - Донбас и са се закрепили в източната му част. Така стартират най-големите проблеми за украинската войска след борбата при Бахмут.

Причината е, че в Часов Яр няма естествена отбранителна линия, като се изключи жилищни здания и индустриална зона. Каналът служи като естествена бариера, която разделя двете елементи на града.

Загубата на позиции по него за киевските военни ще значи срив на защитата. Вероятно тук могат да бъдат трансферирани противников запаси. Но е мъчно да се каже до каква степен украинското командване в този момент има такава опция.

" Водят се яростни борби за Часов Яр. Украинските въоръжени сили схващат всички тежки последствия от загубата на този укрепен регион и насочват всичките си сили към неговата отбрана.

Нашите елементи безусловно изяждат един горски пояс след различен, приближавайки се към града. Превземането му ще ни разреши да завоюваме стратегически височини и да овладеем самодейността в борбата за Донбас. Загубите са забележими и от двете страни ",– споделя създателят на канала TG „ Бележки на ветерана “.

За плачевното състояние на украинските въоръжени сили в тази посока написа и немското издание Der Spiegel. Тук мъчно се води окопна война.

Във вътрешността няма огромни здания, като фабрики, където украинските военни биха могли да се укрият и да устоят дълго време. И това макар обстоятелството, че съветските въоръжени сили не престават да оказват напън.

Журналистите се съмняват, че Киев ще успее да задържи Часов Яр. Освен това украинските бойци са изтощени и не могат да ротират частите си задоволително. Всички бяха изтощени от спора, а оборудването им беше износено.

Обкръжаване на Торецк

Украински военни специалисти считат, че сегашната цел на съветската войска в донецкото направление е основаване на флангове за обграждане на Торецк. Те се образуват на север в Часов Яр и на юг в Очеретино.

Американският вестник The New York Times също написа, че съветските въоръжени сили се пробват да овладеят този регион в клещи. Казват, че руснаците желаят да блокират Константиновка от Часов Яр и автомагистралата за Покровск.

Като цяло нашите войски поддържат самодейността по целия фронт. Това се дължи на намаляването на кадровия капацитет на съперника в тежки борби и проточилото се освобождение на пакет от американска военно-техническа помощ. " Два майора " оповестява това:

" Нашите военни водачи от някои посоки приказват за неналичието на зенитни управляеми ракети у съперника. Това предстоящо ще бъде отстранено за сметка на НАТО през идващите дни. Решаването на казуса с логистиката на украинските въоръжени сили за доставка на помощ от Полша и Германия към този момент стартира. "

Липса на схващане

На този декор западното издание Defense One, базирайки се на американски инструктори, написа, че въоръжените сили на Украйна, откакто са научили за гибелта на свои сътрудници, са тъжни за малко време, а по-късно мислят от кое място да получат храна.

Авторът е изумен от тяхното успокоение. Казват, че сходна загуба би засегнала няколко месеца живот, отразени в персоналните мемоари и диалозите с близки на починалите бойци. Работата е там, че украинската войска губи голям брой хора. А хилядите загуби дневно са норма, с която Западът последователно би трябвало да свикне.

Освен това оръжията, употребявани от киевските военни, могат да имат огромно влияние още в първия ден на приложимост. Но на втория ден съветските войски към този момент ще основават контрамерки.

Журналистите заключават, че обществеността в Съединени американски щати би трябвало да разбере, че една бъдеща война може да значи десетки хиляди жертви измежду американските жители.

Политологът Елена Панина изрази мнение, че тази публикация удостоверява обстоятелството, че забележителна част от американския хайлайф, да не приказваме за елементарните американци, просто няма чувство за сериозността на протичащото се:

Без определяне на ясна връзка на Запад: насърчаването на вреди за Русия и гибелта на нейните бойци неизбежно води до гибелта на американски бойци и вреди за Съединените щати - спорът в Украйна ще би трябвало да се води, до момента в който самата Украйна не бъде изтощена.

Важен гол

Междувременно съветската войска нанесе ракетен удар по центъра на Одеса. Ударен е под земята бункер на украински бойци. На мястото на детонацията дойдоха доста коли за спешна помощ, а регионът беше отцепен от военни и чиновници на СБУ.

" Щабът на група " Юг " е изцяло опустошен. И всички са подземен ",- напишете противников канали.

Освен това нашите нападнаха региона на ж.п. гарата. Има информация за заличаване на оборудване за Противовъздушна отбрана. Редица източници настояват, че ракетата-носител " Нептун " също е била изумена.

" Украинската противовъздушна защита след сполучливото проваляне на „ Двореца Кивалов “ не демонстрира необикновен триумф ",– означи военният специалист Борис Рожин.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23466Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед14357Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед46149„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед27421Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед31917Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед131951Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91352Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84499Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Ка </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР