Открито писмо до министъра на отбраната на РБългария във връзка

...
Открито писмо до министъра на отбраната на РБългария във връзка
Коментари Харесай

Открито писмо до министъра на отбраната на РБългария

Открито писмо до министъра на защитата на РБългария по отношение на писмото на " другарите " от Атлантическия съвет на България във връзка професионалната и национално виновна студия – разбор на ген. Стоимен Стоименов: " Ескалация на войната в Украйна - България на кръстопът ".

До господин Атанас Запрянов

Министър на защитата
Република България


Уважаеми господин министър,

...Другарю Запрянов! 
/считаме, че е правилно по този начин да се обръщамe към Вас, въпреки всичко дружно полагахме клетва към България и " Варшавския контракт ", бяхте секретар на Противопожарна охрана – Българска комунистическа партия на ротата във Велико Търново, която тази година ще организира своята 50 годишна юбилейна среща на випуска, випускът –сътворил от своя партиен секретар – министър на защитата..!/Позволяваме си това самоволно послание, като " стабилно фразеология " /подобни на " политически офицер ", " партиен секретар " и т.н/ подобаващи за мотива, по който Ви пишем, а точно:

О бръщам е се към Вас , господин министър, по отношение на писмото на " другарите " от Атлантическия съвет на България във връзка професионалната и национално виновна студия разбор на ген. Стоимен Стоименов " Ескалация на войната в Украйна - България на кръстопът ".

Този извънреден визионер на националната военна мисъл, с професионални, национално виновни стремления, при цялостен идеологически неутралитет - формулира заключения и истини за военните дейности в Украйна, в които срещу националната воля е въвличана България /истини, по този начин дефицитни за колонизираната ни нация/... Явно убедителни  разбори, провокирали родните " ястреби ", да Ви напишат тъпо писъмце, /което прилагаме по-долу/ – с което жигосват пред Вас създателя на книгата г енерал Стоименов :

1./ Първо схваща се  идеологически...Троловете пищят – " б ил " политически офицер " и това за Вас, другарю Запрянов аргумент ли е, който да компрометира професионалния текст и ювелирните разбори на един български офицер и военачалник със забележителен опит и умения, с обучение покрай огромната част от Актива на Атлантическия съвет /...е, може би не е приключил всички военни специализации в Съюз на съветските социалистически републики, сходно " Атлантиците ", само че както скоро писа в. " Земя " - " има нещо в предишното им славно, което ги сплотява. Всички са руски ученици, учили и приключили в Съюз на съветските социалистически републики. Всички са някогашни комунисти, някои от тях и партийни секретари - като Вас и другаря Шаламанов - притежател на наградата " отличник на випуска " Българо-Съветска Дружба 1984г... "

2./ Вероятно като специалисти, жигосват книгата, като " хибриден съветски актив... " която тенденциозна версия се опровергава от всеки професионален /а и не само/ взор върху наличието и текста на военачалник Стоименов, аргументиран и подсилен от мнения, постановки и разработки на плеада геополитически, НАТОвски и международни потенциали с университетски и оперативни знания и опит... Това е очевидно с просто око задоволително е да си заслужен човек.

3./ Допуска се от представителството /на военните академии на СССР/ в Атлантическия съвет, че на презентацията на книгата на военачалник Стоименов / очевидно е впечатляваща... /- видите ли, може да се явят представители на Посолството на РФ.?!

Божичкооо!, че такава  " цензура " подхожда ли на евроатлантическата " ценностна теория " и прилича ли, представители на едно " Посолство " да водят война с друго " Посолство " за сметка на Националните ни ползи, върху гърба на почтени хора като военачалник Стоименов .?!

4./ Провежданата от страната ни отбранителна политика би следвало да е съответна на разработките и изводите в книгите на военачалник Стоименов, което наличие предопределя точно МО / ЦВК в частност/, да бъдат бенефициент и хазаин точно на тази презентация..! Тези приятели Атлантици, очевидно ги е боязън от наличието на този труд, чийто послания и професионални достолепия, с изключение на, че са недостижими за тази Атлантическа прослойка, ги омирисва от боязън, че качествата на военачалник Стоименов, ще бъдат оценени уместно - в това число и от техните задгранични началници – тъй като тезите на създателя са професионални, а качествата му безспорни..!

5./ Контрапродуктивно и извънредно нездравословно за МО и Вас, господин министър, ще бъде да ограничите една такава изключителна, професионална презентация, която допуска уместно отношение на същински общественик и народен боен началник...

Когото не командват с воеволните изяви на клика - представители на небългарско Посолство, която си разрешава да споделя на Българския боен министър в обществен нахален и оскърбителен текст, какво решение да вземе...

Общественият конгрес " БРОД за България ", експертният съвет и публицистичната гилдия на списание " Сигурност ", както професионалната общественост " Воини за Мир " и НПОрганизации при Националния Съвет за Мир се обръщат към Вас, господин министър с апела:

ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА ген. СТОИМЕНОВ И НЕ съдебна експертиза ВЛИЯЙТЕ ОТ АКТИВНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ МЕРОПРИЯТИЯ НА НЕБЪЛГАРСКИ СТРУКТУРИ,..!

САМ ЩЕ съдебна експертиза УБЕДИТЕ В ДОСТОЙНСТВАТА И АБСОЛЮТНО ПРОФЕСИОНАЛНАТА И НЕУТРАЛНА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ НА ЕДИН ЧОВЕК, ОФИЦЕР И ВИЗИОНЕР, ЗА КОГОТО " БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО "!

С почитание!

" БРОД за България "

" Войни за Мир "

" НСМ "

сп. " Сигурност "

София, 30 април 2024 год.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23451Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед14319Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед46126„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед27391Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед31917Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед131951Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91352Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84499Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР