Това необичайно видео (ще го гледате по-долу) е заснето в

...
Това необичайно видео (ще го гледате по-долу) е заснето в
Коментари Харесай

Мотоциклетист, който се появява от нищото, предизвиква злополука

Това извънредно видео (ще го гледате по-долу) е снимано в Тихуана (Мексико) по време на локалното съревнование Fun Fun.На видеото се виждат трима души на мотоциклет, който се движи постепенно по пътя. Изведнъж, различен мотоциклетист в бяла мотоциклетна каска излиза изцяло от нищото. Той се блъска в движещия се мотор и полита върху асфалта, само че за благополучие, хората като че ли излизат от случая без съдбовни контузии.

 w1 5 - Мотоциклетист, който се появява от нищото, провокира акцидент (видео)
Мистерията е, че даже и при забавено гледане на видеоклипа, е изцяло неясно от кое място идва този мотоциклетист. Той не е даже близо за част от секундата. Близо до първия мотор, на разстояние от няколко метра няма никакви други мотоциклети, а самият път е съвсем празен.

 w2 4 - Мотоциклетист, който се появява от нищото, провокира акцидент (видео)
Видеото неотдавна бе оповестено на известния паранормален канал в YouTube – The Hidden Underbelly 2.0, като дата и час на случая не са конкретизирани.Коментарите допускат спонтанна телепортация или даже появяване от друго измерение. По-скептичните консуматори на интернет пишат, че това най-вероятно е недостатък във видеозаписа, който „ пропуща ” момента, в който вторият мотоциклет се доближава до първия.Гледайте достоверното видео и преценете сами:

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР