Това не е точно биографична книга. Там е и моята

...
Това не е точно биографична книга. Там е и моята
Коментари Харесай

Кирил Маричков: Не съм комунист!

Това не е тъкмо биографична книга. Там е и моята биография, да, само че това е единствено част от книгата. Това съобщи в ефира на Дарик радиомузикантът Кирил Маричков, представяйки новата си книга “На прага на времето ”.

" Поставих си за цел да не представям единствено радостни случки, а да подходя малко по-сериозно и да се разнищи този мой живот и живота на моето потомство, с цел да се разбере истината за това какви бяха тези години на по този начин наречения развъртян социализъм и какво беше ситуацията на хората на изкуството ", показа той.

" Съвсем обективно съм изложил нещата такива, каквито бяха, тъй като подправените вести заливат света, тъй като 7 милиарда ниско образовани хора на тази земя имат глас, и то неизвестен, което ражда чудовища ", безапелационен е актьорът.

Музикантът твърди, че против него има проведена и платена акция от хора, целящи да уронят престижа му.

“Настъпих ги по болното място. Аз не съм болшевик и в никакъв случай няма да бъда, и това излиза наяве от книгата. Има най-малко 100 аргументи, поради които да ненавиждам комунизма. Една от тях е имперското мислене на Русия и този техен комплекс, който не е единствено Путинов, а е повсеместен, съчетанието на комплекс за непълноценност с фикс идея за великолепие ", сподели Маричков.

Артистът показа, че над три години е работил върху книгата, като това е съвпаднало с пандемията от Ковид. Той описа, че е прекарал болестта тежко, само че не е бил приет в болница.

" Удивително съвпадане сред някои категории хора следя. Едните са тези, които отричаха Ковид и споделяха, че това е международна интрига, естествено в основата на която стои Америка. Вторите са тези, които плюят по всеки съумял човек. Това са новобранци. Мисля, че тези хора са спонсорирани от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", съобщи той.

" Музиката на " Щурците "  събуждаше дяволчето на свободомислието. Не беше по никакъв начин елементарно да се пее музика за свободата в несвободна страна ", цитира книгата водещият Донков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР