Това на практика може да означава, че очакваната сухопътна операция

...
Това на практика може да означава, че очакваната сухопътна операция
Коментари Харесай

Израелският военен министър намекна, че очакваната сухопътна опер...

Това на процедура може да значи, че предстоящата сухопътна интервенция против групировката „ Хамас ” наближава. Малко след изказването на Галант израелският министър-председател Бенямин Нетаняху разгласява видеозапис, в който се среща с бойци покрай границата и дава обещание победа.

 

Междувременно „ Хамас ” и Израел не престават да се нападат взаимно. Сирените за въздушна паника бяха задействани нощес в Тел Авив и други градове в централната част на Израел. Увеличават се и опасенията от задълбочаване на спора. Три крилати ракети, които евентуално са ориентирани към Израел, са били изстреляни от близки до Иран групировки в Йемен, съобщи Нова телевизия.

 

„ Екипажът на разрушителя с управляеми ракети USS Carney, настоящ в северната част на Червено море, смъкна три крилати ракети и няколко безпилотни самолета, изстреляни от силите на хутите в Йемен. Това деяние беше проява на интегрираната противовъздушна и противоракетна защита, която изградихме в Близкия изток и която сме подготвени да използваме постоянно, когато е належащо, с цел да защитим нашите сътрудници и нашите ползи в този значим район ”, уточни представителят на Пентагона Пат Райдър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР