“Това лято беше тихо, с ваканция и работа, докато не

...
“Това лято беше тихо, с ваканция и работа, докато не
Коментари Харесай

Флоренци: Исках да остана в Рома завинаги, но взех най-доброто от ситуацията

“Това лято беше безшумно, с почивка и работа, до момента в който не получих новината за оставането ми в, което ме зарадва. Тръгнах си от със страдание, само че това към този момент е минало, в този момент съм фокусиран върху “росонерите ”. Винаги ще съм признателен на. Преминах през много промени през последните няколко години. Когато напуснах Рим за други градове, това не беше поради моя избор. Но би трябвало да призная, че за три години посетих страни и градове, в които не подозирах, че ще бъда. Париж,, Милано. Обогатих се културно и претърпях неща, за които не допусках. Целта ми при започване на кариерата беше да остана в вечно. Не беше допустимо, само че взех най-хубавото от това. Научих нови езици и получих житейски опит. Щастлив съм в Милано, бях посрещнат добре от града и съотборниците ми.

Толкова доста тимове се усъвършенстваха през това лято. Заслужено станахме първенци през предишния сезон и желаеме да го повторим. Няма да ни бъде елементарно, всички ще играят на върха на опциите си, с цел да победят сегашния отличник. Не бива да даваме поръчки, другояче няма да стигнем до средата. Започваме против, след което ще мислим мач за мач. Защо спечелихме купата? Имаше екипен дух, 26 играчи дърпаха в една посока. Не бяхме най-силните, само че не всеки път най-силният печели. Всичко мина добре и преодоляхме бедите всички дружно.

Искаме да се опитаме да спечелим втората звезда в шампионата. Трябва да имаме огромни цели и фантазии. Желаем да се подобрим в Шампионскага лига по отношение на предходната година. Мнозина не бяха подготвени, не поради качеството им, а на психическо равнище. Младоците обаче израснаха. пък ще ни даде доста. Той ще си заслужи уважението, като в офанзива сме приключени във връзка с опит и качество, защото имаме трима играчи, които могат да кажат своята дума на всички фронтове.? Трябва да го оставим да работи на мира и да му дадем време. Той има огромни качества и треньорът ще би трябвало да извлече нещо от него. Приспособи се толкоз добре, показа ни се на италиански и се надявам да ни помогне ”, съобщи в изявление за “Скай Спорт Италия ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР