Това летище , на което кацнахме е това, на което

...
Това летище , на което кацнахме е това, на което
Коментари Харесай

Наша журналистка, присъствала на срещата в Белия дом: Тръмп и Борисов се харесаха. Имаше много силно привличане

Това летище, на което кацнахме е това, на което каца и излетява самият Доналд Тръмп. Много се гордея, че съм българка. Това, което пожелаваме е въз основата на нашето самочувствие.

Не одобрявам хейта. Когато Бойко, Григор или Стоичков почнат да печелят, е по-трудно да се похвалиш. Това е доста неприятна линия.

Обидени сме, че няма червен килим и фанфари. Смятаме, че това не е поради нас, а поради Борисов. Това не е по този начин, сподели програмният шеф на Канал 3, Ива Стоянова.

" Премиерът на България беше на работно посещаване. Това е идване, което е отразено от представители на българското посолство и коли. Репортерите, които бяхме се видяхме чак в Белия дом с премиера, написа Блиц.

Сутринта, когато стартира самото посещаване, участваха единствено оператори. Имаше мнения и едно чувство, че сме доста дребни и къде сме тръгнали. За мен това не е по този начин ", сподели още тя.
 
" Повечето влизахме в Белия дом за първи път. Шансовете са един път, два пъти в живота.

Наистина има късмет, не като екскурзиант, тъй като като подобен, ще го видиш единствено извън. Факт, че от страна на българската делегация са постигнали това публицистите да влязат.

Много отзивчиви и приятни бяха американските сътрудници. По предварителна информация и стратегия, публицистите не трябваше да влизаме в Белия дом. Темперамента на Тръмп и Борисов е доста непосредствен.

Те се харесаха. Имаше доста мощно привличане, което подсказа, че те приказват на един език. Разговорите са се отключили и от подаръците, и от шегите. Според мен се харесаха поради директния им метод на говорене ", безапелационна беше Ива Стоянова.  

" Борисов беше доста разчувствуван. Той показа, че се е тормозил, тъй като против него са застанали президента, вицепрезидентът и държавният секретар.

Помпео споделил, че е знаел, че Борисов и Тръмп ще се харесат. Обхванали са доста интернационалните тематики.

Харесаха се поради метода им на говорене – пряк, ребром. Успех е българският министър председател да бъде посрещнат толкоз прочувствено, триумф беше, че не се огъна, не се съгласи на всичко.Овалния кабинет е ниска сграда, която не е част от главната постройка.

В блъсканицата взех решение да го попитам „ Кога ще пристигна в България? ” Там организацията е друга. Ако потегли да запитвам, знаех, че ще отговори.

Идеята не е във въпроса, а в отговора. Аз като българка желаех да чуя това, че харесва България и желае да ни посети ", сподели Ива Стоянова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР