Това коментира в ефира на Българското национално радио политологът Теодор

...
Това коментира в ефира на Българското национално радио политологът Теодор
Коментари Харесай

Политолог: Не очаквам катарзис от спецпрокуратурата и от главния прокурор

Това разяснява в ефира на Българското национално радио политологът Теодор Славев във връзка задържането на някогашния министър председател Бойко Борисов нощес. Славев дефинира обстановката като „ извънредна “.

„ Това, което се чу нощес, че задържането е обвързвано с следствие на европейската прокуратура, радикално трансформира нещата. По правилник европейските делегирани прокурори са със специфичен статут, друг от този по националното право, само че те имат всички права на прокурори по националното законодателство. Ако обаче следствието се води от нашите национални органи, за жалост и аз се причислявам към болшинството от жители, които имат ниско доверие, че те ще тръгнат против тези, които им „ разпъваха чадър “, когато бяха ръководещи “, сподели още той.

„ Сега, притеснителното от през вчерашния ден беше, че се съобщаваше, че лицата са задържани, без те още да са задържани. Това не е добре, може би е имало някаква неприятна информационна акция от службите. Но дано да забележим защо се отнася този арест “, добави Теодор Славев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР