Това коментира предизборно Борисов по време на посещението си в

...
Това коментира предизборно Борисов по време на посещението си в
Коментари Харесай

”Обединителят” Борисов бесен на Радев и Кацаров: Виете като ранени чакали!

Това разяснява предизборно Борисов по време на визитата си в Перущица.

" Те към този момент лъжат необмислено и мамят - за цената на газа. Имало 33% понижение на цената на газа. Измамници! Кажете, че газът не се е вдигнал Но с цел да има позитивна вест споделят, че има спад на цената на 33 %, а през вчерашния ден я смъкнаха с един лев и то не за всички, за промишлеността е по-скъп ", сподели още Борисов.

" Това са измамници. Това са хора, които нямат мярка. Всичките им планове са до 14 ноември. Това е извънредно тежка вест за промишлеността, не инцидентно господин Велев, всичките работен организации ще избухнат през днешния ден. Това не е единствено машинация, това е фарс ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Третата извънредно неприятна вест е още веднъж обвързвана с измамници. Двамата някогашни министри, то единия не е бил министър, обясняваха по какъв начин Спецов е събрал 2 милиарда повече, предходното държавно управление крадяло, а те събирали пари. Оказа се, че те приготвят нов половин милиард да вземат една седмица преди изборите.

Това го направиха преди една седмица, преди този момент още веднъж половин милиард и 300 милиона. С една дума тези хора за един месец направиха 1.8 милиарда дълг. А къде са тези пари?

Борисов разяснява и следващия скандал с машините, дадени, с цел да може хората да се упражняват да гласоподават преди самите избори. Той разясни, че можело да се гласоподава до номер 20, а ГЕРБ са с номер 32.

" Знаем, че пипате машините в чужбина. Кое не е демократично, кое трансформира демократичния избор? Че най-после РИК, която е от всички партии, ще преброят, дали резултата от машината подхожда от резултата на квитанциите. Иначе ще хванем, че тази машина е пипана. Гледайте какъв е воя. Нарушавал се вота.

Не пипаме машината, желаеме единствено да си създадем инспекция. Какъв писък? Защо на предходните избори излъгахте, по тази причина виете в този момент като ранени чакали.

Тогава три дни броихте едни бюлетини. Но тогава Слави беше забавен и ГЕРБ трябваше да е втора мощ. Сега се усетиха, че други са забавни. Румен Радев сподели на консултациите, че съгласно него вярно да се преброят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиените бюлетини ", сподели Борисов.

Щете, не щете, ще отидете към затваряне на страната. Ще би трябвало да дойда за две седмици, с цел да ви оправя бакиите, и след това отново да се върна в Банкя, отсече самодоволният Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР