Борисов разкри предизборния слоган на ГЕРБ – Стабилна България в

...
Борисов разкри предизборния слоган на ГЕРБ – Стабилна България в
Коментари Харесай

Борисов разкри, че баща на сглобката е бил покойният Алексей Петров

Борисов разкри предизборния слоган на ГЕРБ – „ Стабилна България в мощна Европа “
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и жители в столичния регион „ Оборище “. Заедно с него е и някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова и Даниела Райчева.

На събитието Борисов разкри, че към този момент е избран предизборния слоган на партията за изборите -  „ За нашите сътрудници от ЕНП той е: „ Сигурна Европа “, за нас: „ Стабилна България - мощна Европа “, акцентира Борисов и се пошегува: „ Дължите ми 200 хиляди $ за лобизма и за рекламата “.

„ България е извънредно значима за ЕНП, за най-голяма наслада тази година и двете неща, на които ЕНП дава като цели, са сигурност, земеделие, което и за българите е значимо ", добави той и акцентира, че партията и ЕНП ще се събере на 1 юни в Пловдив. 

Той обърна внимание на ремонтите в столицата: „ Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за „ Овча купел “. След ремонтираното, незабавно взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора в този момент не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен път към София, и опция да се върви в възможната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат “, посочи той.

„ Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш очакванията на хората. Успяха да излъжат голяма част от хората, само че резултатите са забележими “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.     

„ С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един тим. Бащата на сглобката беше починалият Алексей Петров. Той беше поръчител пред мен. Вместо да се схванат, той отново - кой каквото направи, Бойко Борисов му е отговорен. И най-после - ще преговаряме единствено с Бойко Борисов за нова сглобка. Ние виждаме метод на мислене, който не знам дали да го разясня въобще - имаше един сериал - „ Фалшификаторът от Черния кос " - те не се усещат отговорни за нищо - различен е отговорен ", разяснява дейностите на някогашните си сътрудници

„ Асен Василев излезе и сподели, че Габриел е лицето на мафията. После Денков споделя, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме държавно управление, бяхме единствено аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но в този момент опрката им е, че Пеевски командва ГЕРБ. “

Лидерът на ГЕРБ се пошегува като напомни думите на Йорданка Фандъкова, че „ по-добър министър председател от тебе няма “. „ Открийте разликите “, прикани той.

„ Когато преговаряхме за държавно управление - бяхме единствено аз и Асен Василев и аз писах на лист, правилно, листът остана у него - той го удостовери че е по този начин. Ние бяхме на един вътрешен министър от държавно управление, което да имаме. А за какво толкоз им би трябвало вътрешен министър, ДАНС, прокурор - в последните дни стартира да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите - удостовери публучно, че Пеевски им е отстъпил. Опорката и е, че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си. ".

„ Аз скоро си мислех - като основен секретар най-известната фигура беше на основният секретар. Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора. Това е истината. Но те не са другари на истината ".

„ ГЕРБ ще взе участие в ръководство, само в случай че има мощен резултат ”, акцентира Борисов. И добави:„ Повече ние в сглобки не участваме ”.

Борисов съобщи, че „ Възраждане “ се пробва да избави ПП-ДБ от „ любовна връзка “ сред тях. Той се възмути от политическото решение на четворната коалиция - Българска социалистическа партия, Политическа партия, Има Такъв Народ, „ Възраждане “- които са свалили Росен Желязков.

„ Бившите ни сътрудници си преписаха всичко хубаво за тях. Няма спечелили от всичко, което се случи. Това омаскаряване отблъсква хората от политиката. Кампанията би трябвало да е позитивна и какво ние ще създадем – строителство, земеделие, обучение “, заключи водачът на ГЕРБ.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР