Това коментира пред Нова телевизия бившата шефка на „Автомагистрали“ Десислава

...
Това коментира пред Нова телевизия бившата шефка на „Автомагистрали“ Десислава
Коментари Харесай

Ексшефката на „Автомагистрали“: Не съм феята на инхауса, не съм раздавала пари

Това разяснява пред Нова телевизия някогашната шефка на „ Автомагистрали “ Десислава Христова. Думите й са в отговор на министъра на районното развиване и благоустройството, който в присъединяване същата медия през вчерашния ден засегна тематиката за отстраняването й и обвиняванията й, че задкулисието се прибирало през задния вход.

„ Най-обичам, когато споделят, че задкулисието се връща. Документите приказват, че цялата тази скица с „ ин хаус”, която се чудя по какъв начин да развържем, е била основана за броени дни тъкмо по нейна докладна и с нейно присъединяване в тогавашния ръб на „ Автомагистрали “. Това е било напълно под давление на предходните постоянни ръководещи “, изясни през вчерашния ден той.

А през днешния ден Десислава Христова се оплете в думите си: „ Във въпросната докладна няма нищо от това, за което приказва министърът. Тази докладна беше търсена с полицейски кучета в цялото министерство, без да ми се обадят на мен. Аз персонално я пратих сканирана на двамата отраслови зам.-министри и на идващия ден персонално Пенчев ми сподели по телефона, че то в тази докладна няма нищо “.

Бившата директорка на „ Автомагистрали “ твърди, че не била подписала нито един контракт за пари.

„ Мафията и задкулисието доста обичат да пришиват всякакви хора “, продължи с обвиняванията си Христова.

Ексшефката на „ Автомагистрали “ изясни, че могло инхаус процедурите да се случват по легален метод, а казусът бил в реализация им по-късно. По думите й точно тя е била главният мотор, с цел да се разкрият противозаконните схеми.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР