Това коментира пред БНР адвокат Николай Хаджигенов, председател на Управителния

...
Това коментира пред БНР адвокат Николай Хаджигенов, председател на Управителния
Коментари Харесай

Хаджигенов: Бъдещото коалиционно правителство е от рода ”орел, рак и щука”

Това разяснява пред БНР юрист Николай Хаджигенов, ръководител на Управителния съвет на Движение " Ние идваме ".

Според него има опция да не се съберат гласове за държавно управление:

" Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ слагат условия. Кога Българска социалистическа партия са споделили нещо против Гешев? Може би за първи път имаме същински министър на вътрешните работи след 9-и септември, и в този момент, виждате ли, им е неуместен, в това число на Българска социалистическа партия. Ето по какъв начин дейно работи Министерство на вътрешните работи и гледайте деликатно кои са срещу. Тези хора вероятно ще вършат правосъдна промяна ".

" Иван Гешев би трябвало да бъде отстранен незабавно, няма да си подаде самичък оставката, единственият вид е да го махнем принудително. За да стане това, би трябвало да премахнем Висшия правосъден съвет и да има нов избор. Всичко минава през Висш съдебен съвет ", сподели още Хаджигенов.

Адвокатът разяснява и проблема с вестник " Труд ":

" Вестник " Труд " е мъртъв от момента, в който го взе Блъсков и стартира да прислугва на ръководството. Това не е публицистика, а агитация. Свободата на словото я убиха ГЕРБ и те плащаха на такива като Блъсков по този метод - с държавни здания, с неплащане на наеми, пари за държавна агитация, и то напълно публично ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР