"Това кои сме били преди е предпоставка за това, което

...
"Това кои сме били преди е предпоставка за това, което
Коментари Харесай

Световноизвестен астролог шокира Гала

"Това кои сме били преди е причина за това, което сме в този момент. Преди ти си била мъж, а аз съм бил жена... " Така стартира диалога си с Гала световноизвестният кабалист и астролог Гал Сасон.

"Това в действителност ли го виждаш, или даваш единствено образци? " попита Гала.

"Всичко е синхроничност. Това е като любовта. Това е доказателство, че всичко е обвързвано. Бог и ние сме едно. Става дума за съвпадане, което има смисъл. Има доста истории в историите. Неща които наподобяват случайни, в действителност значат нещо. Има един образец. Трябвало да има подготовка на хор през 1950 година в 19 часа вечерта в една черква.

Различни синхроничности предизвикват това хората да не се появят и в 19.20 вечерта църквата избухва. Никой не е бил там, а шансът е едно на един милион.

Цялата концепция е, че нищо не се случва без причина. След като погледнем обратно можем да я разберем. Всичко е едно - споделят мистиците от доста години.

Сега виждаме доста числа, тъй като сме в цифрова ера. Например индианците в Америка са гледали птиците и животните като знаци. Не обръщайте внимание на цифрите, а на това което ви се случва. Аз съм бил в минал живот в България, сподели Сасон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР