Това, което виждаме по върховете на прокуратурата, ние го наблюдаваме

...
Това, което виждаме по върховете на прокуратурата, ние го наблюдаваме
Коментари Харесай

Бойко Атанасов: Вероятно Сотир Цацаров е режисьор на конфликта между лобитата в Прокуратурата

" Това, което виждаме по върховете на прокуратурата, ние го следим от дълго време. Това е спор сред двете лобита, Борислав Сарафов от едната страна и Гешев от другата, които са предводители на остарялото, одобрено управление на прокуратурата и хората, които са от остарялата армия. Освен Сарафов там беше и Гешев, само че в този момент се разделиха и сякаш Цацаров, който ги сплотява и ги свързва, който последните дни не се е появявал по никакъв метод, е режисьорът на тази офанзива ", заяви в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком " следователят Бойко Атанасов.
" Всичките тези дейности са за възобновяване на хегемонията на тези прокурори и следователи, които гравитират към Цацаров и Сарафов, а Гешев е една рожба на Цацаров. Помните, че той беше неговият любим и беше инфилтриран на този пост да стане основен прокурор, с цел да може да прикрие всичко това, което се е случило в мандата на Цацаров. Е, той си свърши работата ", акцентира Атанасов.
" С идиотското си държание, с всичките нелепости, които натвори с несъответстващото си държание отклони вниманието от мандата на Цацаров и прикри всичките безобразия административни, а за какво не и наказателни по неговия мандат, с цел да не се търси отговорност нито от Цацаров, нито от доближените му, тъй че дейностите на Гешев поприключиха като нужда, той повече не им е нужен и започнаха да се дистанцират всичките от този кръг ", уточни Атанасов.
На въпрос на водещия Сашо Диков кой задейства Сарафов, Бойко Атанасов отговори:
" Активираха го хората, които са към Цацаров. Цацаров доста добре знаете, че е индивидът, който е лоялен на Бойко Борисов. Бойко Борисов е индивидът, който има максимален интерес прокуратурата да стартира да действа не по този начин безредно и да не случват такива дейности, които да обиден и него, и неговите хора от ГЕРБ. Виждаме, че Гешев стартира да заплашва " лицето Бойко Борисов " и пробва да се еманципира от статуквото, което го е излъчило. Няма по какъв начин това да се случи. Законът за правосъдната власт и Наказателно-процесуалния кодекс разрешават да се основават такива бих ги нарекъл " административни уроди " да се създават като самостоятелни админи, каквато е и фигурата на основния прокурор и тя е безгранична като власт ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР