Това, което виждам в служебния кабинет е, че доминира старият

...
Това, което виждам в служебния кабинет е, че доминира старият
Коментари Харесай

Борисов тегли чертата на знаковите фигури в ПП и заяви: Разследващите да доведат нещата докрай!

Това, което виждам в служебния кабинет е, че господства остарелият кабинет Денков-Габриел, изключително със знакови министри като Гвоздейков и Вътев и заместник-министри, назначени от партията на смяната. Има единствено 3-4 нови имена. Никога нямаше да оставя министър от тези, в случай че имах каквото и да е въздействие върху Димитър Главчев.
Лидерите на ПП/ДБ се пробват да вменяват виновност, че някой различен ни е отговорен. През 2-те седмици на договаряния нито един път по тематика държавно управление и съглашение никой от Движение за права и свободи не се е намесвал.
Можехме да създадем напълно друго нещо, с цел да може това служебно държавно управление да е с финансов министър Асен Василев и външен министър Мария Габриел. Така държавното управление щеше да наподобява по напълно различен метод и след изборите можеше да се направи същинско съдружно съглашение и ръководство.
ПП/ДБ държаха твърдо за вътрешния министър и шефа на ДАНС. Виждайки протичащото се през последните дни стигам до извода, че те са имали някакви други мисли и се надявам проверяващите органи да доведат нещата до дъно, с цел да знаем истината за контрабандните канали, които видно са се развивали.
Много значимо е хората да знаят, че в случай че това се окаже истина, ние бихме работили с ПП/ДБ, само че към този момент без техните партийни лица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР