Това, което видяхме, не е за разказване. В Бородянка една

...
Това, което видяхме, не е за разказване. В Бородянка една
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Атанасов призна: Български оръжия заминават за Украйна, било то през Полша

Това, което видяхме, не е за описване. В Бородянка една улича 500 метра - всики къщи са избушени и опожарени и се запитвам - за какво е трябвало, какви хора са живели там - елементарни хора! Тези хора няма къде да се върнат. И аз се запитвам за какво е всичко това в 21 век? Какво желае Путин да реализира с това. Оставам с усещане, че тук има някаква завист, че украинците са тръгнали към западния свят, към модерния свят и Европейски Съюз. Това разяснява Атанас Атанасов от Демократична България в ефира на Българска национална телевизия.

" Митрофанова - що не отидохте в Луганск и Донецк. На госпожа Митрофанова, на която от дълго време трябваше да й бием дузпата, ще й кажа - отидохме в Киев, а не в Москва, тъй като можевм да създадем обикновената разлика кой е аргесорът и кой е жертвата. А вие си стойте в Азия! ", сподели още Атанасов.

" А тези 100 съветски дипломати, които България би могла да изгони?! Кирил Петков е видял нещо, което го приказвам от 256 години. Дипломатическият състав на РФ в България, тъй като имат консулства и в огромните градове, като бройка е по-голям от сбора на дипломатите на Англия, Германия и Франция дружно. С които ние сме в един съюз. Тези половината са ГРУ-зчици тук - Главното разследващо ръководство на армията, най-силното разследващо звено на някогашния Съюз на съветските социалистически републики ", добави той.

" По Виенската спогодба се предлага правилото на взаимност - колкото имаме ние, толкоз да имат и те. Ами ние имаме 20 в Москва, те 120 - ами би трябвало да се разредят. И най-добре българското контраразузнаване знае кои са чиновниците на съветското разузнаване - да вадят описите и - чемодан, вокзал, Москва ", добави той.

" Разговорите в Киев не бяха единствено за войната - говорихме за стопанска система и енергетика. Тази война би трябвало да свърши в един миг и да се постави чертата, не знам по кое време ще се случи, само че в последна сметка животът е пред нас и би трябвало да се мисли за бъдещето. Зеленски предлага на българското държавно управление да се трансформира в характерен хъб на търговия с техни артикули - на електричество и зърно. Те имат складирани огромни количества зърно, които още другата седмица ще тръгнат към Варна, откъдето ще се разпределят по света. Вероятно желаят продукция, която да продават, с цел да събират финансови средства ", разяснява той.

" Радвам се, че това, което ние от Демократична България първи предложихме с декларация от парламентарната естрада, че би трябвало да подкрепим Украйна с военна помощ, другата седмица ще се случи. Убеден съм, ще все пак ще останем четворна коалиция. Българското Народно събрание ще вземе решение за поддръжка на Украйна с военно-теническа помощ и това е. Няколко пъти се приказва по тази тематика. Има недоумение. Зеленски е споделил - Ние сме признателни на това, че българското държавно управление не се меси в комерсиалните връзки на вашите производители на специфична продукция. Разбирате ли защо става въпрос? Ние имаме индустрия, която създава военни произведения, които сега са нужни на Украйна. Ние ги произвеждаме и те си отпътуват - било през полски медиатори, било през други ", сподели Атанасов.

" Как по този начин се случва, че на един аероплан се товари специфична продукция и тези фотоси потеглят по медиите? Някой от вътрешната страна, вместо да си извършва служебните отговорности, се занимава с това да изнася информация. Това върви през пропагандната машина на бойкоборисовата страна. Най-големият двуличник от всичките е Борисов, който толкоз време се подмазваше на Путин ", сподели той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР