Това, което видях вчера бяха изключително грозни сцени. От една

...
Това, което видях вчера бяха изключително грозни сцени. От една
Коментари Харесай

Асен Василев: Притесненията на Борисов са неоснователни. Приходите вървят добре

Това, което видях през вчерашния ден бяха извънредно грозни подиуми. От една страна не е обикновено почитатели да чупят и палят, а от друга полицията да бие паднали хора. В основата е решението на БФС да не бъдат позволени хората на стадиона. Това съобщи министърът на финансите Асен Василев в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия.

От самото сформиране на това държавно управление, то е доста тежък компромисен вид, с цел да може България да се придвижи напред. Всичко е заложено в програмата на държавното управление с явен небосвод от 18 месеца, акцентира той.

Ако спрем дерогацията за три дни, може да се заплаши подаването на гориво в страната. Това е посочено в отчети за рисковете, направен от специалисти и службите. Не удостоверявам данните, изнесени от „ Политико ” и Делян Добрев за приходите на „ Лукойл ”. Данъкът, който ще заплати „ Лукойл ” е 400 милиона лв., заяви финансовият министър.

Политическа партия - Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи се схванаха! ГЕРБ и Движение за права и свободи ще вземат участие за кворума, за дерогацията и за бюджета

Асен Василев призна, че има терзания в Бойко Борисов, които били неоснователни. Те са свързани с таксата от преноса на съветска газ.

Приходите вървят доста добре. Данък добавена стойност е нагоре с 18% вътре в страната. Единственото закъснение е за доходи от импорт и те сега наваксват, разкри финансовият министър.

Василев разгласи, че гледа на офанзивите против себе си, като на комплимент. „ Аз не съм женен за тази позиция. Ако съм потребен за хората – ще я правя, в случай че не – ще си потегли. Много е значимо човек да си тръгне в точния момент ”, увери той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР