Това, което става в Русия е гражданска война, метеж, анализира

...
Това, което става в Русия е гражданска война, метеж, анализира
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това, което става в Русия е гражданска война, метеж

Това, което става в Русия е революция, бунт, проучва обстановката на изток от нас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на националното заседание на партията във Велико Търново.

 

Службите да наблюдават процесите в Русия, протичащото се е извънредно рисково, предизвести водачът на ГЕРБ.

 

" Тези групи са единствено на 500 км от нас и и са въоръжени, експерти, убийци. Дори след свършването на войната те ще извършват поръчки, няма да станат лекари и учители, по тази причина Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъдат извънредно професионални. Реформите да създадат службите по-мощни, а не да си сложиш депутата началник на работа, тъй като искаш всички постове в страната да са единствено на 36 депутата ", водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Докато нямаше война, сме водили най-балансираната политика сред Изтока и Запада. От момента, от който Русия се трансформира в Путинов режим и атакува Украйна, ние имаме единствено едно място - на евроатлантическата общественост и демокрацията, не можем да подкрепим експанзията. Режимът на Путин и частните армии убиват украинските жители, това е чудовищно ", акцентира той.

Той се обърна към Мария Габриел и я прикани като вицепревиер и министър на външните работи да не разрешава да има медиатори при търговията с оръжия, тъй като по този начин се генерира огромна корупция. " От първия ден на войната България изнася голямо количество оръжия за Украйна. Колко милиона снаряди и оръжия са изнесени там? Цената от завода до Украйна е на 100% повишена, най-ниската е 20% комисионна, междинната е 40. Предложихме непосредствено да се дава от завода на Украйна. През тези години имаше доста богати медиатори ", съобщи Борисов.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР