Това, което се случва в момента е не само трагедия,

...
Това, което се случва в момента е не само трагедия,
Коментари Харесай

Борисов: Този път ще стана депутат, за да не могат да ни надиграят. Тези хора не искат правителство, обсебени са от мен

Това, което се случва сега е освен покруса, а и оценка на това, което се е предписание. Днес има две вести – миграцията и еврозоната. Виждаме по какъв начин се оправят с границата. Преди две години се неглижираше, че България беше посочена за образец за справяне с незаконната миграция. Протестът стартира преди две години от другата страна на Министерски съвет, когато България бе призната в Европейския банков съюз. Аз знам, че под мое управление ние изпълнихме всички механически критерии, и получихме политическо решение, отвори ни се вратата на еврозоната. Ние вървяхме дружно с Хърватия, отделиха ни от Румъния. Две години Асен Василев помпаше инфлацията. Сега загубихме всевъзможни шансове. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

„ Две години, когато ГЕРБ беше изчегъртана, с болшинството си, имаха всички благоприятни условия да одобряват четирите механически закона, само че не одобриха нито един от тях. Аз съм набожен човек и Господ през днешния ден ми дава опция да оборвам всички неистини. Няма да им понасям повече лъжите. Работеше се целеустремено, с цел да не влезем в еврозоната “, разгласи той.
Лидерът на ГЕРБ попита за какво две години Законът за хазарта не е променян.

„ Ние научихме урока си. Много сигнали са отишли към този момент. Когато си дал опция над 3-4 милиарда лв. от джоба на българите да отидат в „ Лукойл “, това е правено или от нелепост или недоумение. От деня, в който Промяната си отиде бензинът и дизелът паднаха “, посочи Борисов, представен от novini.bg.

„ Много ясно оцених обстановката. Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев не влизат в зала за правосъдната промяна. Те ни надиграха. Аз предлагам, защото по този начин и по този начин към този момент никой не гледа стратегии, ще подкрепим закона за правосъдната промяна. Ние имаме проблем с корупцията. Още от турското иго има. Ние дойдохме да управляваме, когато също стоеше този въпрос. Предлагам партиите, които желаят да поработят върху Закона за правосъдната власт и в първия ден на Народното събрание – да го приемем “, разгласи Бойко Борисов.

„ Не може основния прокурор да е безотговорен. В момента прокуратурата пази Кирил и Асен. Кой проверява беззаконието на Рашков над нас? “, пита се Борисов.

Въпрос дали Борисов ще бъде народен представител вбеси водача на ГЕРБ: „ Тези хора са захласнати от мен. Аз с цел да не ги нервирам, се отдръпнах в централата, тъй като по пътя, по който вървим, още веднъж няма да има държавно управление. Да, ще почешем някое его, само че ще получим още от същото. Те не желаят да има държавно управление “.

Още на бюджета ще се скарат. От Демократична България пристигнаха при нас и споделиха: „ Моля ви, не приемайте бюджета “. Те си приказват в Народното събрание всеки ден. Този път ще стана народен представител, с цел да не могат да ни надиграят “, зарече се Борисов.

Борисов съобщи, че е против импийчмънт на Румен Радев, „ тъй като не можем да съборим и тази институция “. Той добави, че в случай че се излъчи държавно управление, президентът ще си влезе във функционалността./факти.бг


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР