Това, което се случва са тежки съмнения за корупционни практики

...
Това, което се случва са тежки съмнения за корупционни практики
Коментари Харесай

ГЕРБ за отказа на Денков: Има тежки съмнения за корупция в редица министерства

" Това, което се случва са тежки подозрения за корупционни практики в редица министерства. Господин Денков като министър-председател би трябвало да го знае. Това разрушава доверието както в ръководството, по този начин и в институциите ".

Това съобщи на брифинг Тома Биков от ГЕРБ в отговор на думите на премиера акад. Николай Денков от по-рано през днешния ден. Припомняме ви, че при започване на съвещанието на Министерския съвет той съобщи, че не утвърждава концепцията за съдружно съглашение сред двете обединения в този момент.

" Предлагаме напълно доброжелателно и градивно да намерим първо механизъм за взимане на решенията, тъй като държавното управление на господин Кирил Петков падна тъкмо поради неналичието на такива механизми за взимане на решенията. И това, което се случва сега, е рецидив ", сподели Биков.

,,Това желаеме да променим ние и тъкмо по тази причина предлагаме стратегия и опция за транспарантно взимане на решения, а не за подмолно, тъй като тази структура, която сега съществува, подготвя само към подмолни диалози и взимане на решения освен тук в Народното събрание. Никой не знае кой министър какво прави, с кого се договаря и на каква база ", добави депутатът от ГЕРБ.

" Не одобряваме държанието, което има " Продължаваме промяната ", в непрестанно неглижиране на това, че ГЕРБ-СДС е първата политическа мощ, спечелила доверието на своите гласоподаватели и имаща право да предлага и извършва стратегиите, с които е била определена ", сподели Деница Сачева.

Тя увери, че съдружното съглашение няма да промени главните цели на държавното управление, както и че ГЕРБ чака да чуе от Денков като министър-председател какво в действителност е изпълнено през тези девет месеца.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР