Това, което се разиграва в момента с втория мандат не

...
Това, което се разиграва в момента с втория мандат не
Коментари Харесай

Идва третият мандат на спасението: чекмедже за тях, розово бъдеще за народа-идиот

Това, което се разиграва сега с втория мандат не е цирк или панаир. В никакъв случай. Така се прави, когато се договарят постове, милиарди и сфери на въздействие.

 

Чух някои да споделят, че президентът дал един месец на ГЕРБ да договаря за кабинет, а на „ Продължаваме промяната “ единствено седмица. Очевидно от 1 януари се придържа към Макиавели, който е споделил: " Времето не чака, добротата е безсилна, шансът променлив, а лъжата ненаситна ".

 

Решават Радев, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия ще получи бурканче съветски чер хайвер от есетра, „ Възраждане “ бурканче червен хайвер, а „ Български напредък “ – фабрика за зелени чорапи…

 

Политическа партия и Демократична България ще чакат идващия тираж, т.е. избори. Лошото е, че топките в сферата ще ги пускат още веднъж тези от конгломерата, прочут още като „ задкулисие “.

 

Нямаме си Стамболов, Чърчил или де Гол, нямаме си Ридли Скот и Волфганг Петерсен да създадат филми за неколцината славни българи, които се срамят и в гроба от нас.

 

Ще сглобят държавно управление, което ще ни избавя по тествания способ „ чекмедже “ за тях, а за нас – розово бъдеще.

 

Викайте незабавно децата и внуците от чужбина, та и те да заловен от цветния памук…

 

Народ от идиоти - по какъв начин да не го преметнеш...

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР