Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма.

...
Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма.
Коментари Харесай

Бивш агент на КГБ и състудент на Путин: Пълен идиот, страхливец, бункерно същество |

Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма. Това съобщи в изявление за интернет изданието GORDON Юрий Швец, някогашен сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), състудент на Путин и досегашен негов другар.

Според него преди година или две " нещо му е станало с главата " и към този момент не е същият човек.

" Погледнете го единствено, той е обезверен страхливец, медиен мачо... Гледате това бункерно създание, което седи на 7-10 метра от най-близките си сътрудници. Той е в суматоха за живота и здравето си ", споделя Юрий Швец и дава като контрапункт държанието на американския президент, който се срещна с бежанци от Украйна и посети американска военна база в Полша, в която седна измежду бойците и яде пица с тях.

Според него през последните 20 години Путин не е правил огромни нелепости и не е проявявал каквато и да е рискова увереност, единствено добре премислена. 

" Не съм допускал, че може да нападне Украйна, тъй като постоянно съм разсъждавал от позиция на това какво тъкмо би му донесло това персонално на него и на Русия. А сходно деяние би било връх на идиотизма, безумство. И той той избра идиотизма ", споделя някогашният шпионин от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). 

Според него въпреки всичко Путин не би натиснал нуклеарното копче от " чисто животинско възприятие за самозапазване ".

" Допускам, че краят му ще е като на . Историците след 100 години няма да могат да схванат по какъв начин една хилядолетна цивилизация може да престане да съществува поради един безсрамник ", добави Швец.

Той споделя и че е изцяло сигурен, че американското военно разузнаване знае доста добре тъкмо в кой бункер се крие съветският президент.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР