Това, което обещахме преди изборите, това и ще изпълним. Няма

...
Това, което обещахме преди изборите, това и ще изпълним. Няма
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: По никакъв начин няма да сме в коалиция с ГЕРБ, ДПС и БСП

„ Това, което обещахме преди изборите, това и ще осъществим. Няма да има оня трик, който познаваме от 2014 година. “ Това съобщи пред БНР от „ Демократична България “.
„ По никакъв метод няма да сме в коалиция с, с, с. Абсолютно нищо не се е трансформирало в нашата позиция. Ние се борим против модела на ръководство сред ГЕРБ и Движение за права и свободи и няма никаква алтернатива да бъдем съдружен сътрудник или да си сътрудничим с ГЕРБ, Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия. “
Ако не можем да осъществяваме съответни 12 точки и да се обединят оптимален брой партии към това, ще бъдем градивна съпротива на тези, които смятат, че могат да сформират държавно управление в бъдещия парламент, разясни Мирчев.
„ Никакви безпринципни обединения “, заявява той.
„ В тази настройка доста мъчно мога да си показва, че „ Демократична България “ може да бъде част от каквато и да е управническа настройка “, акцентира Ивайло Мирчев.
Според него обръщението на премиера късно нощес демонстрира „ един обезверен човек, който е схванал, че неговият край към този момент е пристигнал и би трябвало да оцелее непременно “.
 ГЕРБ изгуби София, младите избраха ИТН ГЕРБ изгуби София, младите избраха " ИТН "
Повечето жителите на София са дали гласа си за Демократична България, до момента в който в дребните обитаеми места поддържат предпочитано ГЕРБ. Това...
„ Не мисля, че има изобщо някакъв късмет „ Демократична България “ да изиска нещо друго от разрушение на модела „ Борисов “, безапелационен е Мирчев.
В платформата „ Ти броиш “ са обработени малко над 25% от секционните протоколи. Много е рано на база на тези 25% да се вършат изводи кой влиза и кой не, посочи той.
За вчерашния избирателен ден от „ Демократична България “ са записали над 2200 сигнала за изборни нарушавания, от които 1400 са пристигнали през мобилното приложение на „ Ти броиш “.
Данните от гласуването в чужбина към този момент сочат, че съвсем несъмнено партията на е победител зад граница, означи Ивайло Мирчев. „ Втора е „ Демократична България “. От Турция не сме получили протоколите. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР