Това, което ние работим е в подкрепа на Националния оперативен

...
Това, което ние работим е в подкрепа на Националния оперативен
Коментари Харесай

Николай Николов: Произвеждаме всичко необходимо за предпазване от COVID-19

" Това, което ние работим е в поддръжка на Националния действен щаб - да подпомогнем разпределението на персоналните защитни средства. " Това съобщи основен комисар Николай Николов - шеф на дирекция Пожарна сигурност и отбрана на популацията и началник на логистично-координационния център към Националния действен щаб и добави:

" Знаете, че първоначално обстановката беше извънредно тежка. Не единствено в България. В целия свят нямаше защитни средства. Нашата задача беше в две посоки: Първо - това, което притежаваме да отиде там където е най-важно. И второ - в случай че можем да подпомогнем бизнеса, да го мотивираме да стартира да прозвежда. Успешно се справихме. В момента произвеждаме съвсем всичко належащо за предотвратяване от тази зараза. "

На въпрос дали частния или държавния бранш създава повече, Николов отговори:

" Преди всичко, частния бранш. Има доста новации. В България стартира произвеждане на прословутите маски и тези, които пазят 95% от прахуляк и други такива заразни неща. Само ръкавици не успяхме да произвеждаме. Дано и това успеем да организираме. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР