Това, което назрява в Русия, може да има чудовищни последици.

...
Това, което назрява в Русия, може да има чудовищни последици.
Коментари Харесай

Проф. Павлов: Това, което назрява в Русия, може да има чудовищни последици


„ Това, което назрява в Русия, може да има чудовищни последствия. Руското общество безспорно ще изпита някакви разтърсвания. Конфликтът в Украйна се обрисува да бъде все по-кървав. “ Това сподели историкът проф. Пламен Павлов.

Той разяснява и в Русия.

„ Освен това не трябва да забравяме, че както означават някои наблюдаващи в Петербург и в Москва, в някои градове просто не знаят, че има война. А сега нормално се изпращат контингенти от най-бедните региони на Русия. Там хората просто са докарани до такава чудовищна бедност, че това да постъпят в армията е най-сигурният приход. Това е огромна покруса и аз се надявам, че съветското общество и съветският политически хайлайф да откри сили да прекратят това безумство “, счита Панов.

Историкът съобщи в Деня на Независимостта на България, че каквото и да споделят за нас и в каквито и зависимостта да ни упрекват – ние сме самостоятелни.

„ Мисля, че сега сами несъмнено своя път. Сега към този момент въпросът е какъв брой от нашите политици, за разлика от тези в 1908 година, са способни да го вършат по най-хубавия и по най-убедителния метод “, разяснява още проф. Павлов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР