Обичаният български актьор Светослав Пеев ни напусна на 27 февруари

...
Обичаният български актьор Светослав Пеев ни напусна на 27 февруари
Коментари Харесай

В Сатиричния театър вече можем да седнем в стола на Славчо Пеев

Обичаният български артист Светослав Пеев ни напусна на 27 февруари тази година. В Сатиричния спектакъл " Алеко Константинов " в София към този момент ще има непокътнато място за него - освен в спомените на публиката, а и в залата онлайн.

На ред 14, място 4 ще се открие столът на Светослав Пеев.

„ Едно от нещата, които са значими освен за Сатиричния спектакъл, само че и за България, е методът, по който се отнасяме към хората, които са дали живота си за страстите, за смисъла, за младите “, разяснява пред bTV шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов, който закова почетната табелка към стола.

 Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер

На място 6, което се намира вдясно от седалката на Светослав Пеев, се намира и това на артиста Хиндо Касимов – едно от основните имена за историята на Сатиричния спектакъл.

Всеки, който си закупи билет за мястото на Светослав Пеев, получава и информативна листовка, която има QR код с доста информация за живота и функциите на артиста.

“Докато хората са в салона – преди да стартира представлението или до момента в който си приказват в антракта, да включат устройствата, които са непрестанно в нашите ръце и да получат повече информация. Толкова бързо и динамично живеем, че е едно от нещата, които най-лесно вършим, е да забравяме “, означи още Калин Сърменов.

„ Наша грижа и дълг е да поддържаме по всички способи паметта и загатна за смисъла “, добави още той.

„ Със Славчо играехме в едно зрелище – той беше кралят. Тогава ми сподели, че играе две функции – Колчо Слепеца зад кулисите и краля на сцената. Той беше тъкмо подобен – имаше отношение към всеки подробност, към достойнството, към морала “, описа Калин Сърменов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР