Това каза по БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова. Отиваме

...
Това каза по БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова. Отиваме
Коментари Харесай

Нинова: Слабост на коалицията бе недобрата комуникация. Трябва разгови с ”Газпром”

Това сподели по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Отиваме на Бузлуджа с възприятие за добре свършена работа. Подходихме рационално и умно. През последната година Българска социалистическа партия се промени - превърнахме се в партия, с която всички могат и желаят да приказват.

Истерията - връщайте незабавно мандата, бе изкуствено основан. Миналата година държахме мандата 11 дни. тази година го върнахме на 10-я ден. Миналият петък, разбирайки како се задава / бел. ред. по отношение на шефа на КЕВР/, свикахме парламентарните групи на 4-те партии. Последва вълна от обиди. ГЕРБ и Движение за права и свободи се отнесоха саркастично. Преспаха и два дни по-късно откриха решение на този въпрос. Е, заслужаваше ли си да държим мандата”, попита риторично тя.

Имаше късмет за трети кабинет. ГЕРБ и Движение за права и свободи дръпнаха Има Такъв Народ. Имаше управническа коалиция, която свърши най-главната задача - да преведем България през тежките зимни месеци и рецесии. Е, с това успяхме. Подкрепихме стопанската система.

За нови 8 Ф-16 министрите на Българска социалистическа партия научихме през вчерашния ден. Казахме - в този миг нямаме потребност от това. Сега не е време за милиарди разноски и превъоръжаване.

България би трябвало да възобнови диалозите с " Газпром " за обновяване на доставките. Нужни са диалози за дълготрайните ни връзки. Имаме интерес народът да е на топло и ярко.

Никога не сме нападали първи президента. Изненадани сме от това, което прави президентската институция. Той направи Политическа партия и ги изведе във властта. Не дадоха ден успокоение на държавното управление. И по този начин до последния ден. Вчера си разреши да каже, че оставяме безпорядък в енергетиката. Нито една дума против модела, против който изправи юмрука си преди година. Никой няма да скача върху гърба на Българска социалистическа партия, да й хвърля вини, които не носи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР