Това каза депутатът от Има такъв народ“ Ивайло Вълчев в

...
Това каза депутатът от Има такъв народ“ Ивайло Вълчев в
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев за драмата в прокуратурата: Гледаме как една война беше индуцирана с 2 думи

Това сподели депутатът от „ ИТН “ Ивайло Вълчев в ефира на Нова телевизия по отношение на обвиняванията сред основния прокурор Иван Гешев и заместникът му Борислав Сарафов.

 

" Като всяка една от страните има толкоз доста за казване, за какво са мълчали толкоз дълго? Трябваше ли Мария Габирел да заприказва за оставка, с цел да се стигне до тези разкрития? Ние сме фенове на един стряскащ развой, тъй като той идва от хора, които въплъщават закона ", попита той.

 

Според него главният проблем сега е, че приказват фигури, които са на такива служба, че всяка дума от тяхното говорене би трябвало да е безспорна истина.

 

„ Зрители сме на стряскащ развой. Той се случва сред фигури, които би трябвало да въплъщават това, че законът работи ”, сподели Вълчев.

 

„ Щом тези лица приказват такива неща и се усещат застрашени и заплашвани, какво остава за естествения човек, който чака законът да работи с цялата си мощ ”, попита Вълчев.

 

Той е безапелационен, че работата на политическите партии може да стартира и да свърши до такава степен, където би трябвало да се промени закон.

 

„ Да се намесваш в процеси, които касаят други сътрудници, е неприемливо. Не е работа на политици да споделят къде какво да стане във Висш съдебен съвет ”, съобщи Вълчев.

 

Той счита, че досега най-хубаво е предлагането за промяна на Крум Зарков.

„ Има много по какво да се работи. Трябва да се седне в съответните комисии. Бихме подкрепили работата в тази тенденция ”, сподели Вълчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР