Това е златният арбалет от 30 милиарда, заради който търговията с Diablo 4 беше спряна

...
Търговията с Diablo 4 беше спряна по-рано тази седмица и
Коментари Харесай

Търговията с Diablo 4 беше спряна по-рано тази седмица и изглежда, че виновникът е арбалет на стойност 30 милиарда злато.

Когато Blizzard деактивира търговията в играта на Diablo 4 по-рано тази седмица, това беше в отговор на това, че играчите харчат впечатляваща сума пари за търговия с предмети. Разработчикът бързо деактивира търговията в играта поради опустошителното въздействие, което тези цифри биха могли да имат върху икономиката в играта, и Blizzard активира отново търговията само след премахване на експлойт за дублиране на злато.

Сега, играчите смятат, че са намерили артикула, който е отговорен за временно спиране на търговията. Според видеото по-долу, арбалет, наречен Lord Ballista, беше пуснат за продажба в канал на Discord по-рано тази седмица и като се има предвид, че арбалетът очевидно беше само с 1% отстъпка при хвърляне на троен максимум, играчите веднага наддаваха скандални суми за оръжието .

Наддаването започна от 150 милиона от златото в играта на Diablo 4 и едва след това скочи до небето, като офертите от 180 и 200 милиона бързо бяха отхвърлени. Потребител на Discord, подходящо наречен „Бедният човек“, предложи да плати 20 милиарда, а след това зашеметяващите 30 милиарда, за артикула, сякаш беше ресто. Те обаче ще имат нужда от трима героя, за да търгуват със златото, тъй като героите от Diablo 4 са ограничени до 9 999 999 999 злато поотделно.

Бедният човек и двама приятели очевидно са се разтърсили със страхотни 30 милиарда пари в брой и сделката беше сключена. Тази огромна сделка, подобна на която никога не сме виждали в Diablo 4 до момента, беше това, което в крайна сметка привлече вниманието на Blizzard по-рано тази седмица и принуди разработчика да деактивира търговията в играта от страх, че икономиката в играта ще бъде напълно разрушена с такива астрономически суми.

Облекчение е, че търговията с Diablo 4 отново е отворена за бизнес, а експлойтът за дублиране е само най-новият експлойт, който Blizzard трябваше да премахне много бързо. Усещането е, че експлойти като тези се появяват почти всяка седмица в играта на Blizzard, за съжаление, което означава само повече работа за разработчиците в студиото.

Вижте нашето ръководство, ако търсите перфектен легитимен XP фермерски трик.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР