Това е проблем не само на ИТ отдела, но и

...
Това е проблем не само на ИТ отдела, но и
Коментари Харесай

Бизнесът отчита загуба на данни, свързани с печата

Това е проблем освен на ИТ отдела, само че и на висшия мениджмънт

Сигурността на печата би трябвало да стане главен приоритет на компаниите (източник: Brother)

59% от компаниите са потърпевши от загуба на данни при щемпел през последната година, което се равнява на 11% от всички ИТ произшествия, свързани със сигурността, сочи изследване на Quocirca измежду дребни и междинни компании във Англия, Франция, Германия и Съединени американски щати.

Статистиката от изследването обуславя незабавната потребност от фокусиране върху сигурността на щемпел. Компаниите следва с цел да ескалират казуса от ИТ отдела към висшия мениджмънт.

Същевременно, 27% от бизнесите могат да бъдат избрани като водещи във връзка с сигурността при щемпел и се явяват самобитно мерило за равнището на сигурност, което би трябвало да бъде реализирано, отбелязва отчетът.

„ За Brother е въпрос на приоритет освен да подсигури качествени функционалности за сигурност в продуктите си, само че и да насърчи компаниите вярно да ги настроят, ръководят и употребяват, с цел да подсигуряват непрекъсната сигурност ”, разяснява резултатите Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг ” в Brother България.

Докладът на Quocirca удостоверява, че печатната инфраструктура постоянно е подценяван аспект от ИТ средата по време на началното настройване и последващото потребление.

В момента се поставят големи старания във връзка с облачната интеграция, взаимната съгласуемост и споделеното предпазване на данни, при което се основава доста по-виртуализирана офис мрежа. И до момента в който това разкрива доста благоприятни условия за бизнеса, последното нещо, от което се нуждаят обвързваните системи, е едва място в инфраструктурата.

Quocirca акцентира непрекъснатата развойна активност на Brother в посока усилване на опциите за обезпечаване на сигурност при щемпел. Те са интегрирани в решението Managed Print Services (MPS) на японската компания.

В частност, продуктите на Brother имат редица функционалности за отбрана, включващи автоматизирани дейности като:

Чрез имплементиране на няколко елементарни промени или при работа с MPS снабдител, бизнесите могат елементарно да подобрят своите процеси и да защитят интервенциите, чиновниците и сътрудниците от рискови пробиви в сигурността, заключава отчетът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР