Това е последната седмица от Лунния месец. На 3-ти юни

...
Това е последната седмица от Лунния месец. На 3-ти юни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 май до 2 юни

Това е последната седмица от Лунния месец. На 3-ти юни е Новолунието в Близнаци и още веднъж ще имаме прелестната опция да стартираме живота още веднъж, по нов метод, да стартираме планове, действия, инициативи.  Последните дни от всеки лунен месец са подобаващи за привършване, дотъкмяване и подреждане на стартирани действия. Това дефинира и посоката на придвижване: въвеждане на ред, изчистване и освобождение от всичко ненужно, с цел да се направи място за новото. Времето е уместно за трансформиране на остарели стратегии, контракти, мисли за дотъкмяване и привършване на поети задължения. Ако в живота ви се повтарят обстановки от предишното, то те изискват преправяне и смяна. През седмицата е засилен информационният поток, обменът на информация, водене на срещи и договаряния. Фокус върху хрумвания и смяна в гледната точка ще доведат до градивни благоприятни условия и промени през идната.

ОВЕН

За вас в най-голяма степен важи нуждата от привършване и завършване на стартирани действия и поети задължения. Събитията, които предстоят през тази седмица и техния процес зависят от вас самите. Имате силата, силата и решителността да се справите. Ако зародят непредвидени обстановки, то те са свързани с  взети решения през минали интервали. Дните 29 и 30 май са сериозни за вас. Предпазвайте се от импулсивни действия, контролирайте страстите си и най-много гнева, ориентиран към вашите подчинени или шефове. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Нови благоприятни условия, свързани с възобновяване на финансовото ви състояние си пробиват път към вас. Оценете ги, обмислете ги и през идната седмица може да действате!

ТЕЛЕЦ

Една прелестна седмица за вас, Телци. Последните дни от месеца ще ви донесат невероятни промени и нови благоприятни условия. За да доближат до вас е належащо да бъдете отворени към новото, без боязън от загуба на остарялото и познатото. Фокусът сте самите вие, доверете се на чувствата си и най-много на това, което ви харесва. Вашата планетна шефка, Венера е мощна и ви подарява с благоприятни условия за реализиране на мечтаното от вас. Благоприятни благоприятни условия, свързани с чужбина, непознати капитали или вложения, споразумяване на правосъдни проблеми могат да бъдат мотив за радостно въодушевление. За други, осъществяване на фантазия, която ще придвижи живота ви в нова посока, промяна на приятелския кръг или нови занимания ще внесат нов пресен подтик в живота ви. Очертават се нови хрумвания и благоприятни условия свързани с финансовото ви положение.

БЛИЗНАЦИ

Дойде и вашият ред, след дълъг интервал на размисъл и търсене на посоката, Слънцето е към този момент във вашия знак и осветява пътя ви на придвижване. Тази седмица е основна за вас, събирайте информация, провеждайте диалози, променяйте настройката и мислите си, свързани с това, към което се стремите, с цел да можете през идната седмица след Новолунието в Близнаци да стартирате една стратегия, която ще се развива в по-дълъг период. В първите дни от актуалната седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с главната ви активност, дотъкмяване на стартирани действия или изясняване на връзки с сътрудници или шефове. Възможно е да не ви схванат вярно, а това ще внесе неразбория. Не се отхвърляйте и преговаряйте за предпочитаните ви позиции, а в някои случай се касае за финансова непоклатимост и сигурност, която може да бъде усъвършенствана като разследване от вашия подарък слово. Бъдете изобретателни и обединете чувства и разсъдък, с цел да постигнете това, което желаете.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР