„Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт

...
„Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт
Коментари Харесай

Борисов: Радев направи така, че хората да се мразят

„ Това е парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт - позор “, разяснява в Пловдив някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов решението на депутатите да дават военно-техническа помощ на Украйна и дефинира дейностите на ръководещите като PR акция.

„ То няма решение. Те единствено употребяват парите на данъкоплатците в Народното събрание и си разпределят постове “, добави той.

„ Срам до там, че през вчерашния ден Христо Иванов да каже, че те имали единствено порция дробчета, другите изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент “, сподели пред публицисти Борисов, представен от бТВ.

На въпрос би трябвало ли да има предварителни парламентарни избори той съобщи, че тези ръководещи би трябвало да стоят, до момента в който „ заравнят всичко “.

„ И всяка мисъл, че те можели да бъдат положително за България - да си заминат като антихристите “, добави той.

Бойко Борисов разяснява още, че Румен Радев е довел и „ конфигурирал тези “, а в този момент „ по всякакъв начин се пази от Стефан Янев и от другите “, тъй като хората го сочели единствено него с пръст за неуверените му позиции и за това, че няма позиция.

„ Аз преди една година ви споделих – който сее ветровете, жъне стихии. Народът се ненавижда, Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР