Това е пандемия – масово украинци се възползват от статута

...
Това е пандемия – масово украинци се възползват от статута
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Нагли украинци не плащат сметки в Слънчев бряг

Това е пандемия – всеобщо украинци се възползват от статута си на потърпевши от войната, с цел да не заплащат сметките си по заведенията за хранене в Слънчев бряг, оплака се шеф на бургер бар пред кореспондент на Narod.bg.

Поредната срамна сценка се разигра във вторник вечерта в заведение на пъпа на претъпкания до козирката курортен комплекс. Четирима украинци – две момчета и две девойки, на забележима възраст към 20 години, поръчаха хамбургери, гарнирани с наливна бира и джин с тоник, които погълнаха за минути.

Едва след края на угощението „ бежанците “ се сетиха, че храната не била вкусна, а обслужването не било равнище, което в техните очи бе задоволителен мотив да не платят сметката от 90 лв..

Реклама

Хостесата на бургер бара обаче е наясно със схемата и незабавно натисна паник бутона, при което за минути в бара се отзоваха две коли на СОТ с четирима охранители, които да оказват помощ на личния състав в разправията с „ недоволните “ клиенти.

Последва 30-минутна препирня, в която наглите клиенти на съветски и британски обясниха, че няма да платят, тъй като храната не била на равнището, на което са очаквали. На резонния въпрос за какво не са се оплакали преди да ометат цялата маса, украинците подвигаха плещи.

 „ Недоволните “ украинци заплатиха доста бързо, откакто сотаджиите извикаха полиция

Понеже диалогът ескалираше от ден на ден, сотаджиите повикаха патрул на Министерство на вътрешните работи. Това явно отрезви тарикатите, които побързаха да платят през пост терминал и си обраха крушите, като за сбогом присмехулно помахаха на целия бар, кикотейки се.

Превърнало се е в процедура – всеобщо украинците се пробват да си прекарат добре, без да харчат лев – или храната не им харесва, или обслужването не е 5-звездно, ние си ги знаем. Вече се чудя дали да не сложа табела „ Забранено за украинци “, ядоса се шефът на бургер бара пред Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР