Това е определен сондаж, за да се види дали формулата

...
Това е определен сондаж, за да се види дали формулата
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Това е сондаж

Това е избран сондаж, с цел да се види дали формулата на експертен кабинет е удачната. Това сподели пред публицисти вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". 

Според Йотова кандидатурата за министър-председател на професор Габровски е напълно експертна, а съгласно реакцията на болшинството в Народното събрание ще стане ясно дали се поддържа подобен вид за държавно управление. 

" Оценявам смелостта, доколкото разбирам кабинетът или проектокабинетът да бъде импортиран в Народно събрание, в пленарната зала, и да се види каква поддръжка той ще получи. Вероятно това е избран сондаж съгласно мен, с цел да се види дали формулата на експертен кабинет, отпред с претендент за министър председател, който не е от политическата класа, който има напълно експертен темперамент, е удачната формула и тя да бъде възприета от болшинството в Народното събрание. Това е едниственото, което чакам. Нищо към този миг не мога да предвидя ", сподели вицепрезидентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР