Това е обявено от днес към момента. Експерти от министерствата

...
Това е обявено от днес към момента. Експерти от министерствата
Коментари Харесай

Официално: Това са важните за потребителите цели на държавните бензиностанции у нас

Това е оповестено от през днешния ден все още. Експерти от министерствата на стопанската система и финансите се събраха да го обсъдим. Има публичен интерес по качеството на горивата, а и би трябвало да осъществим Европейска инструкция. Това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов във връзка основаването на държавни бензиностанции.

„ Съвсем скоро ще качим законопроект. Целта е да се смъкна това напрежение от цената и качеството на горивата и да осъществим обвързване по европейски наставления “, посочи той.

От своя страна вицепремиерът Томислав Дончев уточни, че „ на пазара ще има още един състезател “.

„ Дали това ще е спомагателна непоклатимост за конкуренцията, това ще е добре за целия пазар и най-много за потребителя. Типовете благосъстоятелност са равнопоставени. “, уточни Дончев.

„ Едно такова сдружение ще съблюдава всички правила. Ние ще бъдем равнопоставен с всички други субекти, които ще са на този пазар. Процесът на осъществяване ще отнеме доста време. Давам образец с други страни, които имат държавни вериги за хранителни артикули. Секторът ще стане много по-предвидим. Считаме, че жителите ще имат една по-адекватна мерилка “, дошълни Караниколов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР