Това е невероятната история на момиче, тежащо 300 килограма, което

...
Това е невероятната история на момиче, тежащо 300 килограма, което
Коментари Харесай

Невероятното преобразяване на 300-килограмова жена в истинска красавица

Това е невероятната история на момиче, тежащо 300 кг, което за къс период се трансформирало в стройна, обаятелна хубавица.

В щата Орегон през 1990 година се родило момиче. Нарекли я Амбър Рашди. От дребна тя била огромно дете и постоянно се отличавала от своите съученици. Когато момичето навършила 12, тя към този момент тежала над 100 кг.

Подобно тегло нямало по какъв начин да не се отрази на здравето на момичето. На Амбър й било мъчно да върви сама. За да се придвижва у дома й помагали специфични устройства.

Спешно трябвало да бъдат взети ограничения. Било невероятно да се оправи сама с проблемите и по тази причина се обърнала към лекарите за помощ. Когато антарът измерил 300 кг, удивлението на медицинския личен състав нямало лимит.

Започнала сложна борба с килограмите. Било създадено особено меню за здравословн хранене. Били включени и физически извършения. В началото момичето ги изпълнявало седейки в леглото. Стремителното понижаване на тежестта дало на Рашди сили да продължи лекуването.

 жена-отслабване

Така предходна една година. През този интервал Амбър съумяла да смъкна повече от 100 кг. Тя почнала бвно да върви сама.

След мощното намаляване кожата на момичето провиснала. За разрешаването на този проблеми помогнали пластичните хирурзи.

 жена намаляване

През цялото това време Амбър Рашди се борила с непотребното тегло, като до нея се намирал и приятелят й. Помощта и поддръжката му помогнали доста на дамата. Той и през днешния ден е до нея.

 жена-300-кг-отслабване

Трудно е да се повярва, че човек може да се избави от над 200 кг. Днес Амбър е на 29 години. Нейната история се трансформирала в образец за мнозина, имащи непотребни килограми.

Днес красивото, чаровно момиче живее и се радва на живота. В обществените мрежи тя приканва хорта да водят деен метод на живот. Освен това, момичето се увлича по измислянрто на нови нискокалорични ястия.

 отслабнала-жена

Жената води и собствен персонален блог. Има над 150000 почитатели. Амбър им разкрита всички секрети на своето изумително намаляване. Разказва и за измененията в персоналния си живот.

А вие удивени ли сте от нейното видоизменение?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР