Това е най-голямата промяна, която брандът търпи от 25 години

...
Това е най-голямата промяна, която брандът търпи от 25 години
Коментари Харесай

Милка предизвиква сетивата с нова рецепта и форма

Това е най-голямата смяна, която марката търпи от 25 години насам Шоколадът е създаден с какао, добито посредством програмата на Монделийз Интернешънъл за резистентен рандеман на какао – Cocoa Life
Milka показва най-голямата си смяна от 25 години насам. Чрез вълнуваща нова акция и усъвършенствана рецепта, марката предлага добре уравновесена наслада и нежно топящ се шоколадов усет.

В усъвършенстваната рецепта Milka продължава да употребява висококачествени и деликатно подбрани съставки, с цел да сътвори нежно топящ се шоколад, който феновете на шоколадите Milka познават и обичат. Най-нежната Milka до момента е създадена от стабилно добито какао по програмата Cocoa Life на Монделийз Интернешънъл в комбиниране с познатото алпийско мляко.
-->
Новият шоколад идва и в друга форма. Въз основа на потребителски проби и противоположна връзка по отношение на вкусовите чувства, шоколадовите блокчета получават по-заоблена форма, която дава друго чувство при похапването. Освен заоблената форма на парченцата Milka шоколад, марката ще изненада и с нова, спомагателна гравюра върху едно от тях – за първи път ще се появи кравата Лила.

Проучванията демонстрират, че едно от нещата, които хората избират, е салдото в шоколадовия усет. Затова и Milka се концентрира върху основаването и използването на новата рецепта с артикули, които са желани от потребителите. Благодарение на новата рецепта и алпийския усет, всички фенове на шоколада ще могат да се насладят на най-нежно топящата се Milka до момента.

" Знаем, че усетът е това, което хората ценят най-вече, когато избират шоколад, и че оценката на усета е главният мотор за избора на даден артикул. Затова сме разчувствани от новия усет и смяна. Новата ни композиция от рецепта и форма предлага усъвършенствано вкусово преживяване, което ще разреши на потребителите да се насладят на най-нежната Milka до момента в нашите шоколадови артикули. Ние имаме вяра, че това ободряване на марката прави Milka по-смела и ще зарадва актуалните консуматори, като в същото време ще притегли и нови такива. Направен с какао, добито посредством Cocoa Life, програмата за резистентност на какаото на Монделийз Интернешънъл, всеки може да се усеща сигурен, че избира шоколад, който е изработен с ангажимент и грижа за общностите и околната среда.

В допълнение, кравата Лила се появява за първи път в ъгъла на новите блокчета. Вярваме, че всяко още по-нежно топящо се късче шоколад е с най-хубавия усет, който в миналото сме предложили! ", споделя Катерина Ел Амин, маркетинг управител категория „ Шоколад “ за България.

Опаковката на Milka също има освежен и пресен тип. Логото на Cocoa Life, световната стратегия на Монделийз Интерневънъл за стабилно извличане на какаото, ще заеме по-централна роля в новия дизайн - на предната част на опаковката. Кравата Лила, която е същинска икона на Milka и символизира алпийското мляко, придаващо достоверния гальовен усет, е прерисувана и към този момент е с още по-централна роля.

Новият усет и опаковки към този момент са налични в комерсиалната мрежа, като през целия месец октомври в над 250 магазина в страната ще се организира дегустация на новата рецепта на шоколадите Milka.

За да може най-нежният Milka усет до момента да доближи до оптимален брой хора, екипът е провел и особено Milka турне, което в идващите седмици ще обиколи 26 обитаеми места в България:

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР