Това е моментът на Григор Димитров, но определено не е

...
Това е моментът на Григор Димитров, но определено не е
Коментари Харесай

Федерер: Това е моментът на Григор

Това е моментът на Григор Димитров, само че несъмнено не е моментът на моето тяло, разгласи Роджър Федерер след първото си проваляне от своя непосредствен другар. След петсетова борба българинът стигна до полуфиналите на Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати.
Григор съумя! Победи Федерер и е на полуфинал в Ню Йорк! Българинът се наложи над Маестрото с 3:6, 6:4, 6:3, 6:4, 6:2
Преди последната част 38-годишният швейцарец се прибра в съблекалнята, с цел да получи здравна помощ. Той изпитваше явни усложнения в напредването си по корта.

" Имах проблеми с врата и горната част на гърба. Нуждаех се от терапия и се надявах, че обстановката ще се усъвършенства. Това обаче е моментът на Григор и несъмнено не е моментът на моето тяло, тъй че... Но всичко е наред ", изясни Федерер на конференцията след дуела.

Снимка: Reuters

" Още в следобедните часове усетих болежка, само че бях кадърен да играя. Опитах всичко допустимо. Григор съумя да ме притисне. Борих се с това, с което разполагах ".

Роджър добави, че натовареният му график до края на годината към този момент остава неизменен. Следващото му присъединяване е на " Лейвър Къп " от 20 септември. След това го чакат шампионати в Шанхай, Базел, Париж и финалите в Лондон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР