Това е много проста дума. И все пак, за много

...
Това е много проста дума. И все пак, за много
Коментари Харесай

Коя е най-трудната за изричане дума в една връзка

Това е доста елементарна дума. И въпреки всичко, за доста хора е мъчно да я изрекат. Защо се получава по този начин? Това значи ли да признаете, че сте сбъркали? Вероятно към този момент се досещате, че отговорът на въпроса е " да ", а думата – " скърбя ".

Причината да ни е толкоз мъчно да споделяме " скърбя ", е че на процедура по този метод признаваме, че сме сбъркали.
Всички връзки имат върхове и спадове. Важно е да се научите по какъв начин да поправяте грешките, само че също е значимо когато вашият сътрудник ви сервира откровено опрощение, да го приемете.

Дори да смятате, че имате по-малка виновност за разногласието, просто кажете " скърбя ". Не е толкоз мъчно. Ако не оправите нещата, негативизмът ще се натрупва и това ще докара до още проблеми.

Ето 5 неща, които би трябвало да извършите, с цел да се извините откровено:

1. Поемете отговорност

Вероятно се чувствате засегнати. Това може да замъгли преценката ви за обстановката. Започнете, като кажете " скърбя, не бях права " или " скърбя, че те нараних ".

Има доста способи да го кажете, значимото е да е откровено. По този метод показвате на колегата си, че поемате отговорност за своето присъединяване в разногласието.

Важно е да го извършите, даже в случай че индивидът, с който спорите е с сложен темперамент и не е податлив на взаимни отстъпки.

2. Оставете го да отмине

Това не значи да се държите, все едно нищо не се е случило. Просто си задайте въпроса " Колко значимо е това за мен? ".
Хората са склонни да се въвличат в разногласието дотам, че не помнят даже повода за него. Те се концентрират върху успеха, а не върху взаимоотношенията.

Запомнете, че не е нужно да сте тъкмо като колегата си. Това, че нещо е значимо за вас не значи, че е значимо и за него. Не е належащо разликите да ви разделят. Ако държите да спорите непременно, това единствено ще ви направи нещастни.

3. Докосвайте, докосвайте, докосвайте

Прегръдка и целувка! Трудно е да останеш сърдит, когато докосваш някого. Докосването може да преодолее и най-големите прочувствени дистанции.

В началото започнете постепенно. Разтрийте гърба на колегата си. Седнете един до различен на дивана и се прегърнете. Дръжте се за ръце идващият път, когато се разхождате.

В нашето забързано всекидневие е елементарно да забравим за силата на докосването. Но то в действителност може да ви помогне да се свържете на надълбоко равнище. Може да усъвършенства нещата и в спалнята. Когато се докосвате и си играете, това би довело и до освен това.

4. Дайте на колегата си записка с първите 5 аргументи, заради които той е значим за вас

Това ще му покаже какъв брой доста го цените. Всички имаме потребност да знаем, че сме значими за някого, въпреки от време на време по време на спор да го забравяме.

Можете да ги напишете красиво върху хубава хартия, да ги оставите на кухненския плот или да му изпратите имейл. Уверете се, че сте помолили за амнистия.

5. Обещайте, че това няма да се повтаря повече (и в действителност го мислете)

Това е една от най-важните стъпки. Тя демонстрира на колегата ви, че желаете да измененията държанието си.
Ако сте били раздразнителни, тъй като не сте си доспали, погрижете се да спите по 8 часа. Ако не сте отделили време за домакинската работа, постарайте се да се прибирате у дома по-рано.

Спазвайте обещаното. Не забравяйте, че делата приказват повече от думите.

Важно е в действителност да вярвате в това, което казвате и да положите старания да го извършите. В противоположен случай единствено си губите времето. След спор би трябвало известно време, с цел да се възвърне доверието още веднъж. Работете върху това. Двойките, които се грижат за връзката си са тези, които остават дружно.

Източник: iwoman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР