Това е корабът, който породи хиляди мемове, като в четвъртък

...
Това е корабът, който породи хиляди мемове, като в четвъртък
Коментари Харесай

Блокиралият Суецкия канал контейнеровоз превзе социалните мрежи

Това е корабът, който породи хиляди мемове, като в четвъртък потребителите на обществените мрежи споделиха станали супер известни изображения на, заяви Агенция Франс Прес.
„ Ever Given “ се заклещи в жизненоважния път за мореплаване във вторник, като.
При продължаващата към този момент дни сага без явно бързо решение, потребителите на Tуитър взеха решение, че корабът е идеална причина за припомняне на случилото се в Суецкия канал през последните две години.

 Кораб заседна и блокира Суецкия канал Кораб заседна и блокира Суецкия канал
Суецкият канал в Египет е блокиран от огромен товарен транспортен съд, който е затънал откакто се е завъртял в тесния канал, демонстрират уеб сайтове за...
Една от най-споделените фотоси е направена от транспортен съд, идващ „ Ever Given ”, и демонстрира по какъв начин е блокирал канала.
GIF от „ Austin Powers: International Man of Mystery “ - където основният воин е затънал във вагон, въртящ се обратно и напред в стеснен тунел - беше фотошопиран с кораба.
Във връзка със сериозния случай VesselFinder. com. твърди, че преди да заседне корабът - в поредност от ходове, които не са доказани като умишлени – обрисува очертанията на великански пенис във водата.
И най-после, доста онлайн консуматори споделиха страницата за мнения на клиентите на Amazon за книгата „ Как да избегнем големи кораби “, с надпис: „ Здравей, библиотека Суецки канал, по какъв начин мога да оказа помощ? “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР